Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziwnyjanusz

samotny on

Polecane posty

Witam drogie Panie. Dla odmiany moze jakis facet zamiesci temat mimo tego, ze to forum dla kobiet? Troche mi się nudzi więc napisze co mi lezy na wątrobie. Zaczne może od tego (nie jestem zadnym narcyzem), jestem wysportowany [188cm], inteligenty, z poczuciem humoru, o wielkim sercu, pokorny i jakie tam cechy byście sobie nie wymarzyły to pewnie ją posiadam. mam prawie 22 lat (możecie pisać g****arz, ale w tym wieku już spokojnie mogę stwierdzić, ze posiadam własne spojrzenie na świat, którego nikt nie zmieni) i nigdy nie byłem z dziewczyną ani jej nie miałem!! jestem osobą lubianą i utrzymuje kontakt z wieloma dziewczynami (od osób trzecich wiem, że niektore sie we mnie kochają) lądowałem nawet z nimi w łóżku ale seksu nic . Mam chyba jakis zawyżony wykreowany przez mnie obraz dziewczyny, która by na mnie zasługiwała. Wydaje mi sie, ze kazda dziewczyna patrzy tylko i wylacznie na pieniadzach i boje sie, ze jak sie zaangazuje to po mnie... koleżeńsko i przyjacielsko jestem spelniony, ale jestem samotny i jak patrze po znajomych to fajnie by bylo miec taką dziewczyne... boje sie, ze bede to ciagnal bardzo dlugo i nigdy nie znajde dziewczyny, bo bede uwazal, ze ta brzydka, ze ta klamie a tej chodzi tylko o pieniadze.. nie wiem co by tu wiecej napisac. moze jest na forum dziewczyna, ktora szuka takiego chlopaka chociac do rozmowy? pozdrawiam :)

Gość gość
wez sperdalaj

Gość gość
nie zapomnij zabrac swoich pozdrowien

Gość gość
tobie i twoim d****om rowniez