Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głuptas2222

Praca i wątpliwości pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość głuptas2222

Co byście kurde zrobili. Miałam okres szkolenia w nowej pracy, wczoraj, ostatniego dnia nie poszłam, bo robota taka sobie. Wyłączyłam telefon, by nikt nie dzwonił, a jak raz odebrałam numer zastrzeżony rozłączyłam się jak tylko szef się przedstawił. No to w jeszcze tego samego dnia przyszła do mnie pracownica, by spytać czemu mnie nie ma. To jej powiedziałam, że umowa zlecenie mnie nie satysfakcjonuje i niestety. A dzisiaj o 19 wpada do mnie szef i ja głupia, najwyraźniej zamroczona zgodziłam się przyjść jutro do roboty. Iść, czy się wykręcić???

Gość gość
a potrzebna ci kasa czy nie?

Gość głuptas2222
na już nie ma potrzeby... tylko kurcze wyjdę na niekonsekwentną, ale serio dzisiaj mnie zaskoczył szef i w szoku się zgodziłam przyjść...

Gość gość
a co ci zaszkodzi iść i trochę zarobić? jak znajdziesz coś lepszego to rzucisz tą pracę

Gość głuptas222
Na tematy o seksie i alkoholu każdy kurna odpowie, a jak coś poważnego to sie tenat olewa! Ja serio nie wiem co robić... Rodzice gadają idź i że jestem głupia że nie próbuję... Ale z takim wałkiem na początku głupio trocha. No i robotacnie wiem czy taka jaka mnie satysfakcjonuje.

Gość głuptas222
Gość no w sumie racja :-). Dzięki!

Gość gość
po 1 sze, mogłaś od razu powiedziec "nie dziekuje", a nie ukrywac sie bez słowa - trza miec trochę szacunku do ludzi, po 2 idz dla świetego spokoju i po dniówce powiedz, że nie interesuje Cię praca bez umowy i tyle. Zapłacili Ci za ten dzien próby?

Gość głuptas222
Tylko z drugiej strony po co być gdzieś gdzie mi się średniovpodoba? Po co robić szefowi zamieszanie? No i dziwnie się tam czuć będę po tym jak się zachowałam. K****, myślałam że mnie oleją i spoko. A tu takie jaja.

Gość głuptas222
No tej babce powiedziałam od razu ze dziękuję. Szkolenie miałam tydzień niepłatne.

Gość głuptas222
Nie musisz mi mówić, że jak g****ara się zachowałam. Teraz mam mieć umowę. Nie wiem jednak czy jest srns ją podpisywać. Bo już na początku będą mieli awersje do mnie... Poniekąd słusznie, choć niepłatne szkolenie też nie jest fair.

Gość głuptas222
Może ktoś jeszcze doradzi?

Gość głuptas222
Up! Ja na serio chciałabym poznać opinie innych. Bo jestem w lekkiej rozsypce.

Gość gość
niepotrzebnie masz wyrzuty sumienia o to jaksie zachowalas, bo oni zachowali sie duzo gorzej , nieplacac za twoje szkolenie. Ja bym na takie cos nie poszla , ale ty sie skusilas , wiec maja nadzieje ze cie tam na jakis czas zatrzymaja, jak chcesz to idz na pare dni a jak bedziesz miala dosc i daj sobie spokoj. Nie martw sie, oni sa przygotowani na niezdecydowanych ludzi. Zreszta to jakas guvniana firma, bo jakby byli cos warci i zalezlo im na dobrych i wartosciowych pracownikach to napewno by placili za szkolenie.

Gość głuptas222
Dzięki. Bo ja na serio mam wyrzuty sumienia lekkie, ale przecież każdy by sie wkurzył trochę. No ale jutro robię z umową więc spoko. No a ludzie mi nic nie dają, więc sie nimi nie przejmuję.

Gość głuptas222
kurde... dalej o tym myślę... iść, czy nie iść oto jest pytanie :P

Gość batkasd
jak już powiedziałaś że będziesz to się podejmij,ja nigdy nie miałam szacunku do tchórzy (nie mowie o Tobie teraz akurat)którzy nie mieli odwagi odwołać przyjścia i bez słowa znikali tak się utrudnia pracę, sama tez dzwoniłam nawet do paszczy lwa tylko po to by zebrac wiązanke ale słowo to słowo ,trzeba mieć odwagę ,jak nie idziesz to dzwoni się wcześniej i się mowi nie będę, podstawy kultury,a potem to już daj sobie zawsze chwile na zastanowienie gdy dajesz komus odpowiedz

Gość głuptas222
racja... ja sama nie mam do siebie trochę szacunku teraz, ale skoro dałam słowo to pójdę... przecież mnie nie zjedzą... nie będę za nic przepraszać... po prostu zacznę pracować i tyle... a jak mi się nie spodoba, to odejdę dając grzecznie wypowiedzenie... ja właśnie trochę się ludzi boje i jak mam problem to po prostu uciekam, całkowicie zrywam kontakt i tyle... a w tej pracy kilka osób zrezygnowało od tak i nikt nie robił problemu, więc myślałam, że mi też dają spokój... a tu się przeliczyłam...

Gość batkasd
coś tam zauważyłam że lubisz się wycofać i pozamartwiać :-) więc jak pójdziesz będziesz mieć satysfakcje ze pokonałaś własne lęki,dokładnie nie przepraszaj tylko popracuj

Gość zawzięta26
Może to głupie, ale JA bym nie poszła kurcze. Skoro praca ci się nie podoba i nie podpisałaś jeszcze umowy to o co biega?! Za bardzo się tym przejmujesz... i do batkasd...ona i tak się zwolni, skoro jej robota nie pasuje, a jak jej kasa nie potrzebna to o co kamman?!

Gość gość
Twoje tchórzostwo i brak podstaw wychowania bolą! Po co w ogóle tam szłaś jak ci się praca nie podoba?! Mogłaś przynajmniej ten telefon odebrać, wyjaśnić. Ja bym się ze wstydu spaliła. Ile masz lat? 15?!

Gość głuptas222
Jak już mówiłam, wiem, że jestem cienias i tego nie ukrywam. Raz mnie wyrolowali z robotą i to normalne, że mam opory przed podpisaniem umowy zlecenia!!! Poza tym serio nie wiem, czy call center to dobra robota!