Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edabrowska83

INSANITY 60 DAYS

Polecane posty

Gość edabrowska83

zdecydowałam sie na starcie z insanity... próbowałam wczesniej siłowni, biegania czy rowerowania, jednak ze wzgledu na długi czas pracy w tyg. straciłam motywacje... jestem na 5 dniu insanity jest ciezko, nie mam kondycji no i troszke kilo:) ale widze juz pewne efekty, nie zapeszac;p startuje z wagi 70kg przy 160 cm lat 30 praca: nauczyciel w pre-school uk poza domem 7 - 19.45 dieta: wiecj białka: mieso, twarogi, jaja, ryby, odzywka białkowa na sniadanie ( z bananem) i po cwiczeniach w miedzyczasie duzo warzyw, kromka chleba dziennie, 1-2 banany, 1 inny owoc, jakas kasza, ryz, jogurt nat duzy sok z cytryny rano kawka jedna lub dwie, nie wiecej staram sie dobijac do 1500kcal dziennie, nie mniej, nie wiecej duzo warzyw przede mna do "odswiezenia":P cierpie przy tych cwiczeniach i nie moge ich jeszcze wykonac wszystkich w tym samym tępie i intensywnosci, nie poddaje sie jednak kto dołączy?

Gość edabrowska83
moze jednak ktos? dzis dzien 6;p pure cardio:)

Gość gość
po co ta odżywka białkowa na śniadanie? nie trzeba tego wysytarczy sam banan

Gość gość
a tak to dobrze , bardzo dobrze , kondycja przyjdzie z czasem

Gość edabrowska83
na samym bananie to ja długo nie zajde;p a białko pozwala mi funkcjonowac dosc dobrze w pracy do 10:)

Gość gość
no to dwa banany :) nie wiem czy znasz takie podejście ale sątacy , któzy utrzymują ,że węglowodany z warzyw owoców , nie można porównywać do tych z cukru czy innych słodyczy i dlatego nie ma na nie limitu możesz opychać się do woli

Gość edabrowska83
jednakze białko nie podwyzsza poziomu insuliny tak g***townie jak weglowodany, nie mam takich spadków cukru i kontroluje bardziej apetyt

hej ja wczoraj zaczęłam drugi tydzien jest cięzko organizm się buntuje nie wiem czy nie zakoncze na nastepnym fit teście żeby mieszać z siłowymi treningami jednak sześć dni w tygodniu taki wycisk potrafi troche zniechecic

Gość Agazetka
To jedziemy na tym samym wózku ja dziś dzień 5 pure cardio skończyłam :)

Gość Agazetka
No to oficjalnie skończyłam pierwszy tydzień a jak wam idzie dziewczyny?

Gość Agazetka
Wszyscy dopuścili? Ja za 3 dni kończę 2 tydzien

Gość kola1987
Hej! Ja wczoraj zrobiłam fit test, i dzis pierwsze cwiczenia. Juz sie nie moge doczekac jutra na nastepne. Dobrze ze cwiczylam wczesniej z ewa ch i mel b to troche kondycje mam ale cieżko było.

Gość Agazetka
No to oficjalnie zakonczylam wczoraj 2 tygodnie

Gość Agazetka
Zaczęłam 3 tydzień a wy jak ?

Gość Agazetka
Chyba sama zostałam , dziś bedzie cieżko bo ledwo żyje ale poczekam do wieczora z decyzja czy zrobic trening czy przesunąć o jeden dzień , narazie 15 dni było bez przerwy ( poza dniem odpoczynku w niedziele)

Gość Agazetka
Zaczynam 4 tydzień uuuuuhhhuuuu

ja tez dalej cwiczę, niestety dwa dni było przerwy + ten jeden dzien off, czyli trzy. ale robie dalej, dzis mialam drugi fit test i zrobiłam tez następny trening zeby nadrobic straty. wagowo dalej tak samo, ale czuje e ciało fajnie sie wyrzeźbia. a wy widzicie efekty? i na co liczycie? -poprawe kondycje? spadek wagi? czy rzeźba i wymodelowanie sylwetki?

Gość Azetka1
Ja właśnie skończyłam 4 tydzień UFFF