Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna wierzyc w horoskopy

Polecane posty

Gość gość

Nie ograniem tego, jak widze te tematy: jakie sa zodiakalne byczki, zwiazek ryby z baranem co myslicie, mezczyzni raki jacy sa, to sie zastanawiam jak mozna w XXI wieku wierzyc w taka ciemnote...?

Gość gość
niby racja ale w wielu przypadkach sie to zgadza jakimś cudem

masz rację nie można w to wierzyć. Ciemnogród i średniowiecze. A Polska jest taka katolicka:D Pozdrawiam:)

Gość gość
W wielu przypadkach? Ja jestem kompletnym przeciwienstwem tych bzdur, ktore o mnie pisza, we wszystkich horoskopach pisze mi, ze moj zwiazek z moim partnerem nie ma szans, co tez jest kompletna bzdura, bo jego horoskop to tez jakas porazka. Tak samo moich rodzicow. Przeciez to jakies kompletne bajki sa.

Gość gość
bo to jest sprawka demonów tak kombinuja ze pułowa sie sprwadzi i tak jest terz w przypadku jasnowidzów xzy tarota

Gość gość
w horoskopy tez nie wierze :D bo ilu jest ludzi spod tego samego zodiaku. i co, każdemu ma się wszystko sprawdzić? co innego indywidualne wróżby:D tarot się czasami sprawdza.

Gość gość
Bo horoskop, żeby się "sprawdził", trzeba postawić indywidualnie na podstawie, daty, miejsca i godziny urodzenia. Te w gazetach to chyba redaktorzy za karę piszą. :)

W horoskopy nie wierzę. A pytania typu czy ryba z wagą mogą być w związku to nie horoskop tylko znak zodiaku. Znasz swój znak? To przeczytaj o nim charakterystykę. Co do mojego zgadza się w 100 %, znam charakterystykę każdego znaku i po tygodniu znajomości trafię w znak zodiaku jakiejś osoby, bo zawsze się sprawdzają. Ludzie są schematyczni :)

Gość gość
horoskopy w kolorowych pismach to bajki ale wpływ planet na nas nie bajki