Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku kobiety sa atrakcyjne dla mezczyzn

Polecane posty

Gość i w jakim celuuerfgh
a Ty kobieta? skad to pytanie?

Gość gość
jak jest ładna to bedzie długo atrakcyjna , nawet 40 i 50 latki moga byc seksowne bo to jest to cos w oczach usmiechu albo powadze wypisane na twarzy i dloniach gestach charakterze ale mowimy o mezczyznach a nie chlopcach wychowanych na pameli andersłoń i raczej beda one atrakcyjne dla swoich rowiesnikow i starszych ciut od siebie panow ale zdarza sie ze i dla troche mlodszych ale jesli zbyt mlodych to lepiej nie bo zazwyczaj oni maja troszke zwichrowana psychike jesli sie za takimi ogladaja ale tez sie zdarza ze sie zakoc***a

Gość i badz tedrftgyh
są tacy którzy przepadaja za starszymi a inni za młodszymi

Gość gość
podobno za młodymi. a ja jestem młoda, lubię starszych i jeszcze się o tym na własnej skórze, niestety, nie przekonałam.

Gość gość
powiem szczerze że do ok 26-30 r.ż. czasami do 35 jeśli dobrze sie trzyma, ale generalnie okres najwikeszej atrakcyjnosci przypada na 18-25 lat

Gość gość
"i raczej beda one atrakcyjne dla swoich rowiesnikow" chyba cię pogięło, żyj w swojej wyimaginowanej rzeczywistości nadal ;-)

Gość gość
atrakcyjne powinny byc swoje baby do konca życia

Gość gość
to jest tak - jak ktos leci tylko na wiek to wybierze brzydsza ale mlodsza a jak ktos ma dobry gust to wybierze starsza np. 35 latke a nie 18latke bo po prostu widac ze ta pierwsza na twarzy jest ladniejsza mimo ze troche starsza tak samo jest z facetami - co z tego ze mlodszy moze wygladac szalowo skoro nawet czasem po panach 50letnich i starszych widac ze sa przystojni bardzo chociaz sie z takim nie zwiazesz raczej ale to nie znaczy ze nie moze byc on w twych oczach atrakcyjny to nie kwestia wieku ale jesli chodzi ci o zwiazek to raczej bedzie zalezalo od gustu i tego czy facet chce miec jeszcze dzieci z dana kobieta czy juz nie bo jak chce to wybierze taka do 40 lat zeby moc jeszcze miec z nia potomstwo

No cóż... teraz nie wyobrażam sobie by mogła mnie pociągać 40-latka, ale... mając 16 lat nie sądziłem, że mogą być atrakcyjne 30-stki :D Tak więc z wiekiem spektrum się poszerza: Gdy miałem 16 lat podobały mi się 14-22 Gdy miałem 20 lat - podobały mi się 15-25 Gdy mam 24 lata - podobają mi się 17-27 Mam nadzieję, że gdy będę miał 50 lat będą mi się podobać i 17-tki i 50-tki :)

Gość gość
ty z 23:49 to ze starzy faceci sie ogladaja za mlodymi p***ami jeszcze nie znaczy ze sie z nimi zwiazuja, rozejrzyj sie w swoim srodowisku z kim sie wiaza wdowcy albo rozwodnicy - w przewazajacej mierze z kobietami tylko troche mlodszymi od siebie a nie z takimi w wieku swojej corki, chyba za duzo p***o w twoim zyciu - w y i m a g i n o w a n y m kazdy sobie moze pomarzyc o wacie cukrowej od czasu do czasu ale pokarz mi czy ktos to zjada na obiad

Gość gość
w jakie kobiety celuja 25latkowie? w jakie 30latkowie? w jakie 35latkowie? za jakimi sie ogladaja a jakie szukaja? :)

Gość wertyuijjuhytrew2q
nikt nikomu nie powinien wtrącac sie w upodobania w zycie Człowiek jest wolny i ma prawo do wszystkiego

Gość gość
nikt sie nikomu nie wtraca, te osobe ciekawi jak to jest, co komu sie podoba

Gość gość
Moj dziadek w wieku lat prawie 90ciu robil sceny zazdrosci babci, swojej rownolatce-- wiec nie ma ograniczen wiekowych.

Gość gość
no wlasnie, tylko palant wychowany na po-rno-grafii bedzie uwazal ze atrakcyje sa tylko 18-23 latki , wyprany z mozgu zbozceniec

Gość hgfde
w takim razie panowie rozawiajcie sobie

Gość gość
To zależy od wieku faceta i upodobań, mam 21 lat i mam wrażenie że najbardziej pociągają mnie starsze ode mnie dziewczyny.

Gość gość
kobiety lecą na starszych bo kasa i doświadczenie seksualne mężczyźni lecą na młodsze (ale i na starsze jak zadbane) bo młode jędrne ciała, mniej zrzędzenia, mniejsze doświadczenie życiowe i możliwość poznania dziewicy.

Gość gość
jak kobieta jest ladna ma fajny charakter to cale zycie bedzie dla mezczyzny piekna :)

Gość gość
jak kobieta ma powyzej 26 to juz schodzi do lamusa... sorry dziewczyny ale taka prawda

Gość znawca obrzydliwości kobiet
w dzisiejszych czasach to chyba do ok 20-23 roku życia bo potem zaczynacie się szybko starzeć, skóra się wam robi jakaś oklapła

Bo nie ćwiczą dziewczyny albo pala papierosy, ja mam do dzis napięta skórę tylko siwe wlosy mi dodają lat:)

Gość gość
...taaak góra dooooo ...22 roku a potem to już stare dóópy som....bez figlarności i pożaru.....

Gość dfrtgyhujhgfds
:) ja mam cały czas branie u mojego parntera ;-) a że atrakcyjnaze mnie doopka to tylko fajny dodoatek ;)

Gość gość
Rozpierniczyly mnie wypowiedzi ze kobieta jest atrakcyjna w oczach faceta do 23 roku zycia:D a reszta to juz babcie i do piachu? Pewnie posala to ta ktora akurat w takim wieku jest i wydaje jej sie ze 23 lata bedzie miec juz zawsze. A prawda jest taka ze tego nawet kobieta nazwac nie mozna tylko dziecko co ledwo dowod odebralo i cycki urosly. A druga sprawa sa kobiety nawet 40 letnie ktorym nastolatka figury moze pozazdrościć. Mlode dziewczyny to czesto klocki z krótkimi girkami i z wielkimi tylkami jak stare baby. Do tego ta moda rurki yrampki i bluza . Wtf to ma byc atrakcyjne?

Gość gość
Ja mam 29l, wyglądam tak samo jak 5 lat temu, nie widzę jeszcze żadnych procesów starzenia się, więc nie piszcie głupot, że kobieta jest atrakcyjna do 25roku życia ;) dzieci nie rodziłam więc ciało mam jędrne, biust też, zmarszczek nie mam jeszcze. Zresztą nawet mój facet w moim wieku gdy mu zasugerowałam dla żartów, żeby sobie znalazł jakąś 18latkę bo ja dla niego to za stara już jestem (bo takie myślenie mam po tym co czytam na forach jak to faceci wolą dużo młodsze) stwierdził, że woli mnie i że 18latka to nie jego przedział wiekowy ;)