Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku kobiety sa atrakcyjne dla mezczyzn

Polecane posty

"Ja mam 29l, wyglądam tak samo jak 5 lat temu, nie widzę jeszcze żadnych procesów starzenia się, więc nie piszcie głupot, że kobieta jest atrakcyjna do 25roku życia oczko.gif dzieci nie rodziłam więc ciało mam jędrne, biust też, zmarszczek nie mam jeszcze. Zresztą nawet mój facet w moim wieku gdy mu zasugerowałam dla żartów, żeby sobie znalazł jakąś 18latkę bo ja dla niego to za stara już jestem (bo takie myślenie mam po tym co czytam na forach jak to faceci wolą dużo młodsze) stwierdził, że woli mnie i że 18latka to nie jego przedział wiekowy" Powiedz od razu, że wyglądasz młodziej niż 18latka co się będziesz patyczkował. BTW, facet jakby myślał inaczej na bank by Ci powiedział :P

Gość gość
dla mnie jajbardziej atrakcyjne kobiety to 16-23 potem już mnie nie pociągają... nie lubię starych bab po 30 ... jeszcze w żyyciu nie miałem takiej i chcieć nie chcę

Gość gość
Natura jest dla kobiet bezwzględna. Starzejecie się 5 razy szybciej od mężczyzn. Po 30-stce to już z górki nie mówiąc już o tym, że zmarszczki i cellulit u większości z was pojawiają się i z 5 lat wcześniej. Teraz wiecie czemu w niemal każdej gazecie są reklamy przeróżnych specyfików aby ujędrnić to, rozjaśnić tamto itp. Mnie to nie przeszkadza bo panny do których startowałem i byłem olewany w przeszłości mają teraz spory problem aby znaleźć sobie partnera lepszego od swoich siedmiu poprzednich, zakochanego w nich po uszy i wmawiają sobie, że lepiej im żyć od imprezy do imprezy z koleżankami i w przerwach pomiędzy łóżkowymi przygodami wypatrują księcia na białym koniu. Tylko książę woli 5-7 lat młodsze :D

Gość gość
"Natura jest dla kobiet bezwzględna. Starzejecie się 5 razy szybciej od mężczyzn." No nie mój drogi. Niestety ale panowie łysieją. Celulit to nic przy zakolach :P. A zmarszczki i rozstępy to panowie też mają.

Gość gość
"No nie mój drogi. Niestety ale panowie łysieją. Celulit to nic przy zakolach jezyk.gif . A zmarszczki i rozstępy to panowie też mają." x Zapomniałaś dopisać, że jeszcze włosy nam na mordzie rosną :D Ja już łysieję więc ścinam włosy krótko a zmarszczkami i rozstępami się nie przejmuje bo nie wg. tego moja atrakcyjność jest oceniana. Co więcej mam bruzdy na twarzy jako pamiątkę po trądziku i stwarza to problem przy goleniu. Tylko jakoś mojej dziewczynie młodszej ode mnie o ... dziesięć lat to nie przeszkadza. Bo inaczej ocenia się atrakcyjność mężczyzn a inaczej kobiet.

Gość gość
Chłopcze z góry, ale widać że ty jesteś nieszczesliwy. Chwalisz sie dziewczyna o 10 lat mlodsza czy zalisz? To ze mlodsza jeszcze nie nadaje jej atrakcyjnosci z samego faktu bo jakby stanela przy mnie - nie wiem, ile ma lat - jak 24, to by sie zakryla nogami. Atrakcyjnosc kazdego czl bez wzgledu na plec jest oceniania subiektywnie przez kazdego. Ktos na ciebie nie popatrzy bo go odrzuca te twoje bruzdy - ty powiesz, co mnie to? moja dziewczyne nie odrzuca. No wlasnie - a innych panow nie odrzuca ode mnie czy innych pan fakt ze mamy rozstepy czy cellulit bo jestesmy po prostu piekne dla nich. Czy to majac 24 czy 34 lata czy 54. Pogodz sie z tym ze inni sa szczesliwi tacy jakimi sa i chocbys im wmawial ze to niemozliwe, bo po 25 rz kobieta powinna sie klasc do grobu - to nie zmienisz tego faktu, ze ludzie sa szczesliwi i nie przejmuja sie p*****lami, tak jak tacy chlopcy ktorzy byli odrzucani wielokrotnie przez dziewczyny az w koncu znalezli sobie jakas dziewczynke ktorej moga dyktowac jak maja wspolnie zyc i bezpiecznie sie czuja jak maja przewage nad kims glupiutkim.

Gość gość
Jestem okropnie nieszczęśliwy żyjąc w szczęśliwym związku :D Moja dziewczyna ma 20 lat i nie obchodzi mnie zbytnio co sobie inni myślą. Też słyszałem: poszukaj sobie rówieśniczki, tylko po co mi rówieśniczka? Na co mi ktoś kto jest na ostatnim etapie młodości i ma ciśnienie na małżeństwo, że o dziecku nie wspomnę? Na co mi frustratka co będzie mi ciosać kołki na głowie za wszystkie związki które jej nie wyszły? To jak leczenie kanałowe zęba przez tyłek wgłąb :D Młodsze dziewczyny doceniają co dla nich się robi. Zwłaszcza jak jesteś starszy i nie myślisz tylko o jednym jak ich znajomi ze szkoły. Zabierasz na spacer - jest cudnie a ty słyszysz, że jesteś romantyczny. Na kolację - dziękuję to było pyszne następnym razem przygotuję coś dla ciebie. Więc jak widzisz jestem chodzącym nieszczęściem. Spadam stare raszple, udowadniajcie dalej swoje :D

Gość gość
"znalezli sobie jakas dziewczynke ktorej moga dyktowac jak maja wspolnie zyc i bezpiecznie sie czuja jak maja przewage nad kims glupiutkim." x Typowa manipulantka z pretensjami :D

Gość gość
biorac pod uwagę, że ludzie łącza się w pary w bardzo różnym wieku, nasuwa się wniosek, że nie ma takiej granicy atrakcyjność to pojecie względne to co dla jednego jest nieatrakcyjne, dla kogoś innego będzie szczytem atrakcyjnosci

Gość gość
Spadam stare raszple, udowadniajcie dalej swoje smiech.gif No, istny dowód na twoje szczęście. Tym bardziej że jesteś starszy od nas i do tego masz bruzdy. Zdrowka sponiewierany przez madrzejsze. :)

Gość gość
ciekawe, jak ta jego niunia bedzie miala 40 lat to co zrobi? kopnie ja w stary tylek? chyba mysli ze im czas stoi w miejscu, frustrat :D

Gość gość
większość kobiet woli złych facetów, którzy je popukają jednocześnie zdradzą partnerki, porzucą dziecko ale są chyba jeszcze takie, które uznają za atrakcyjnych porządnych mężczyzn z zasadami?

Gość gość
Stare raszple? Haha a Tobie to wiek w miejscu stanął? :D ktoś tu jest chyba smutny i nieszczęśliwy i zadaje głupie pytania by chociaz na chilę poczuc ,że coś jest wart:)

Gość gość
Ja mam 25 lat, jestem juz stara raszpla?

Gość gość
Nie ma takiej granicy. Wiele jest kobiet atrakcyjnych nawet po 40 tce i wiele beznadziejnych 20 latek. Co za bez mózg wymysla takie tematy???????

Gość gość
według tamtego niedojrzałego frustrata z bruzdami który sie dowarosciowuje szara myszka 10 lat mlodsza i jeszcze "dokuczaniem" szczesliwym osobom - TAK :D :D

Gość gość
Tylko ta młoda którą teraz ma też kiedys bedzie starsza i co wtedy?

Gość gość
Zawsze twierdzilam, ze dojrzaly mezczyzna z malolata idzie na latwizne:) w wiekszosci przypadkow:) duzo mlodsza panienka jest dowodem slabosci meczyzny nie sily;)

Gość gość
Worek na ryj i jazda ..albo dojdzie do etapu róznicy wieku 50 lat(takie będą go tylko interesować) i nawet nikt na niego nie splunie..Bo to on stanie sie zwykłym starym oblesnym dziadem

Gość gość
Niestety ale facetom łby latają głównie za 17 25 latkami lub za mlodo wyglądającymi 30 szczuplutkimi z dlugimi wlosami.czy straszym kobietom się to podoba czy nie tak propostu jest...czy facet ma 20 czy 50 ZAWSZE obejrzy się za mlodsza choćby była pasztetem byleby MŁODA I ZGRABNA

Gość hjkjhgfdsa
jada tu równo po lini RASZPLE po 70 ce ;) :D szczególnie na tych które mają branie , na ładniutkich -szczęsliwych

Gość gość
jak juz, to jedzie jakis niby szczesliwy po normalnych ludziach - wezcie sfolgujcie na moment i sie zastanowcie - czy madry czlowiek bedzie sie wyzywal na innych kiedy jest super szczesliwy i zakochany po uszy w kims? NIE szczesliwi ludzie po prostu maja banana na twarzy i kazdemu nieba przychylaja nieszczesliwi zygaja do innych amen

Gość gość
Ja zaobserwowałam że nawet ci mężczyźni którzy za młodu byli baaardzo wybredni co do kobiet i ich urody to ok.40 tki latają za mlodymi pasztetami, tak tak tak bo piekne dwudziestolatki są pozajmowane przez równie pięknych rowiesnikow.

"Zabierasz na spacer - jest cudnie a ty słyszysz, że jesteś romantyczny. " Szczyt romantyzmu normalnie. Za to, że jej nie bijesz to też Ci dziękuje? :D

Gość gość
taaa... niby atrakcyjność faceta nie jest określana po wyglądzie :P. Jaaasne. Blizny po trądziku obniżają atrakcyjność zarówno mężczyzny jak i kobiety, to samo bruzdy, zmarszczki, przebarwienia. Nie każdy facet wraz z wiekiem nabiera atrakcyjności. Że niby u faceta ważniejsza osobowość i pewność siebie, czy osiągnięty sukces. Może i te akcenty są nieco inaczej rozłożone, ale zapewniam cię, że kobiety sukcesu nawet nieszczególnie atrakcyjne fizycznie nie mają problemu żeby mieć ładne męskie, młodsze ciasteczko u boku. I jak ktoś jest atrakcyjny to zawsze ma powodzenie. Jasne czasu się nie zatrzyma. No ale panowie nie oszukujmy się, wasza atrakcyjność też z wiekiem spada. Może macie nieco później pik owej atrakcyjności (ale to tylko w przypadku udanej kariery, a nie oszukujmy się to jest mniejszość, większość ma przeciętną pracę za przeciętne pieniądze), ale potem to już baaaardzo szybko z górki.

Gość gość
piękne 20 latki mają starszych bogatszych sponsorów Ich równolatkowie nie mają zwykle u nich szans

Gość gość
facet może nie być atrakcyjny fizycznie ale i tak młode kobiet lecą ostro na kasę :P

Gość gość
gość "facet może nie być atrakcyjny fizycznie ale i tak młode kobiet lecą ostro na kasę jezyk.gif " chyba twoja stara :P

Gość gość
Aż się uśmiałam czytając te wypowiedzi na temat wieku kobiety i jej atrakcyjności. Ja mam 47 lat, to już w ogóle, nie mieszczę się w waszych przedziałach wiekowych. Mam stałego partnera z którym jestem szczęśliwa. Ale nie w tym rzecz, nie mogę się odgonić od facetów w wieku 20 -30 lat. Możecie wierzyć lub nie. Takiemu chłopakowi zawsze mówię że mogę być twoją matką, nie kochanką. Zamiast odstraszać działa odwrotnie. Żeby nie było , nie jestem jakąś pięknością, wyglądam może parę lat młodziej, ale to też względne pojęcie, natomiast mam bardzo wesołą naturę, lubię rozmawiać, inaczej nie jestem nadętą kobietą, być może to powoduje taki stan rzeczy. Reasumując sprawa powodzenia jest kwestią indywidualną.

Gość gość
"ciekawe, jak ta jego niunia bedzie miala 40 lat to co zrobi? kopnie ja w stary tylek?" x Jak dobrze nam się będzie ze sobą układać (a jesteśmy razem od dwóch lat) to tak za trzy lata zamierzam się oświadczyć. Ty natomiast będziesz zajadac się czekoladą i postować na kafeterii, że nie ma wiernych mężczyzn. Smacznego :D x "Zawsze twierdzilam, ze dojrzaly mezczyzna z malolata idzie na latwizne" x Witamy samotną mamusię na forum. Kto z tobą poszedł na łatwiznę i ile lat ma owoc waszych lędźwi? Alimenciki chociaż płaci :D x "Tylko ta młoda którą teraz ma też kiedys bedzie starsza i co wtedy?" x Wtedy to będziemy już małżeństwem. Dziewczyna studiuje architekturę i utrzymuje się sama od 18 roku życia więc myśli poważniej o życiu niż większość z was. Same plusy. x "Za to, że jej nie bijesz to też Ci dziękuje? " x Nie ale chyba powinna sądząc po tym, że większość facetów z którymi jesteście to niewypały.