Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku kobiety sa atrakcyjne dla mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
najlepsze d**y sa do 25, potem sie juz je traktuje jak powietrze

Gość gość
Co to za roznica czy trzydziestolatek jest z dwudzistolatka czy trzydziestolatka? Najwazniejsze zeby sie lubili:)

Gość gość
hm tylko problemem jest gdy dziewczyna ma 16 lat a wyglada na 25 co czesto sie zdarza ;P

Gość ANDRZEJ 987654
nie lubie malolat ba maja maloa atrakcyjna cere i dzieciecy tluszczyk i piskliwy glos,najlepsze sa miedzy 23-35 jak juz nabiora kobiecosci itd,a tak serio to dokad nie macie zmrszcek i jedrne d*pcie i jedrne cycuszki to jest ok,mozecie miec nawet 40.ostatrnio kumpela pokazala mi zdjecia jakiejs modelki yasmin boon chyba tak i cholera ona ma 40 pare lat ale wyglada lepiej od kazdej malolaty.jedyne co lubie w u mlodych to dziewictwo,chociaz nbie chcialbym 30 paroletniej virgin.dziewica do 30 max,najlepiej 23-25 letnia dziewica o dlugich nogach i ciasnej szparce,tyle.

Gość russsianman
tak,najlepsze sa dziewice,ładne i ciasne.poznam taką między 20-28 może są chętne?

Gość RUDY Z BUDY
tak,młode xczęsto przeginają z tapetą spod której widać pryszcze.najlepsze są między 20-30.dziewicy nie spotkasz,pomarz sobie stary:)

Gość amator56
tak naprawdę to dokąd macie ładną skórę i fajne ciałko bez porodów.bo nawet 18 po ciąży to już nie to,uwierzcie mi.naz******tsze od 20-30 i błagam bez kilograma tapety,dopiętych włosów i pryszczy.i chichiotania co chwile bo to strasznie w*****a.dziwice tak,zdecydowanieTAK!

Gość gość
ja mam 25 lat, nigdy nie uzywalam tapety, tylko tusze i kredki, wiec jest idealnie;)

Gość romek98
tak idealnie,ale czy jestes dziewica?

Gość gość
a ty jestes prawiczkiem?

Gość gość
Odrażający jest ten 30latek co się chwali, że ma dzivkę 10 lat młodszą... Bydlę 30 lat a poziom umysłowy 12 latka, żenujący koleś, o móżdżku małym jak orzeszek. A najzabawniejsze, że on się uważa za wiecznie młodego i atrakcyjnego ;) Może i dobrze wyglądasz ale na stare lata na pewno będziesz odrażającym starym dziadem o wyglądzie zboczeńca, któremu skóra wisi jak u buldoga, bo chyba wiesz o tym, że z wiekiem podłość charakteru coraz bardziej wychodzi na twarz. A ty jesteś głupim pustym cymbałem nieszanującym kobiet, więc na stare lata będziesz wyglądać pewnie jak teraz ten aktor Nowicki, taki stary obleśny dziadyga, tego ci życzę. A te młode 20latki to nawet kijem cię nie tkną, no chyba że będziesz bardzo bogaty, w co wątpię. Swoją drogą straszna szkoda, że twoja młoda diva nie czyta twoich tekstów, bo jakby zobaczyła z jakim debilem się zadaje, to by jej włosy dęba stanęły... A najlepsze jeszcze to, że stare śmierdzące 30letnie bydlę ze śmierdzącymi jajami zamierza się oświadczyć swojej dvpie dopiero za TRZY lata, rozwaliło mnie to :D

Gość gość
Nie ma takiego wieku.

Gość hgbffrertgh
nie ma nie ma

Gość gość
masz czkawke ?

Gość kazdaedfrtghyuj
tak 2 czkawki x2

Gość A usiadles
Hi, a ja uważam, ze zycie daje po rowno. Predzej czy pozniej, starsza kobieta znajdzie mezczyzne odpowiedniego dla niej, mezczyzna ktory ma duzo mlodsza po latach przekona sie, ze nie tylko uroda sie liczy. Czasami wystarczy sie rozejrzec w kolo. Moj tesc rozszedl sie z tesciowa niby z jej winy. Zwiazal z mlodsza od siebie o 20 lat, maja dziecko... I po 15 latach byl posmiewiskiem dla calego centrum w naszym miescie, zdradzala go nawet w pracy, a dziecko opowiadalo, ze mamusia jest z tata dla pieniedzy nawet w szkole. Kazdy dostaje to czego sam chce I do czego dazy, ale czasami szczescie jest chwilowe. Zreszta czlowiek nie dojrzaly czesto chce tego czego jeszcze nie dostal, dostaje w koncu I wyciaga wnioski po czasie... Ja Zycze mezczyzna pieknych, madrych kobiet, a kobieta madrych sprawnych mezczyzn :) I zebyscie sie wzajemnie milowali ;)

Gość podobają ;)

Mężczyznom podobają się kobiety "kobiece". Jednemu delikatne, wymagające opieki, głupiutkie, a drugiemu silne, inteligentne i przebojowe. Piękno jest w uśmiechu, oczach, figurze, zdrowiu, głosie, włosach..... Wiek ma pewne znaczenie, ale najwięcej zależy od samej kobiety, czy dba o siebie i czy czuje się atrakcyjna. W dzisiejszych czasach 40 czasem trudno odróżnić od 30 :) Pięćdziesięciolatki mają już trudniej, ale .... Sophia Loren jest przykładem seksapilu bez granicy wieku :)

:classic_love::classic_biggrin:😋