Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francesco De Luca

czy podnieca was fakt ze na waszego faceta spogladaja inne badz go podrywaja

Polecane posty

Gość Francesco De Luca

Pytanie jak w temacie :) ja mam wrazenie ze moja zona ma wieksza ochote na sex gdy taka sytuacja ma miejsce, np gdy jakas kolezanka, znajoma zwroci uwage na mnie i powie ze dobrze wygladam, ze fajnie sie ubralem itd. a nawet powiem wiecej, zaobserwowalem ze gdy ja sam spogladam na inne ladne, czesto mlodsze dziewczyny, nie z porzadaniem, ale po prostu jak cos jest ladne to patrze to ona mimo ze daje znac ze robie cos niewlasciwego, czesto dostaje reprymende :) to ma duzo wiekszy apetyt na sex wiem ze ciezko bedzie sie wam do tego przyznac, ale anonimowo moze tak :) przewaznie pisza o tym faceci, ze podnieca ich ze ktos podrywa zone, ze na zone ktos inny zwraca uwage jak ona sie sexownie ubierze a jak jest u was?

Gość gość
mnie tak. nie mam męża, ale gdy któraś tak spojrzy na mojego partnera, to od razu staje się seksowniejszy i nabieram na niego większej chęci

Gość gość
Mnie to nie podnieca tylko wkurza, jestem zazdrosna ale staram się tego nie okazywać, wtedy zazwyczaj odczuwam chęć większego zadbania o siebie.

Gość gość
mi też się podoba :) ale nie dziwię się... :) to takie jest uczucie, że jestem z super facetem, motywuje mnie do tego, żeby codziennie wyglądać naj, być w łóżku naj... on ma tak samo jak na mnie zwracają uwagę inni faceci :) ciekawe jest takie życie, nie masz poczucia, że jest na 100% Twój ;) tzn niedosłownie, ale motywuje Cię do tego, żeby dbać o związek :)

Gość gość
To nie jest ochota na sex tylko daje ci doopy żebyś nie odszedł do innej ładniejszej,taki mechanizm obronny :D

Gość Francesco De Luca
ja rozumiem, to mechanizm obronny, ale ona autentycznie jest bardziej podneicona podczas sexu i ja to czuje to nie jest chlodna kalkulacja, tylko tkwi gdzies glebiej w podswiadomosci chociaz ja jak widze ze jakis facet ja podrywa, zagaduje, to robie sie zly :) i raczej nie mam wiekszej ochoty na sex takze u mnie jest inaczej moze dlatego ze ja na codzien wiem, ze zona jest piekna i atrakcyja wielu by ja chcialo miec, inni nie musza mi tego pokazywac