Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawybieguuu

Zerwałipisze

Polecane posty

Gość nawybieguuu

Facet ze mna zerwał 2 tygodnie temu...Nie nazwę tego związkiem bo ,, bylismy,, ze sobą dwa miesiące ale wciaz pisze smsy.O ch..uj mu chodzi? Wkurza mnie to i rozbija mi dzień..

Gość nawybieguuu
Nie ukrywam iż wiązałam z nim nadzieje... nie chcę żeby pisał bo pokrywam w tym nadzieję, a to bez sensu.Zastanawiam się tylko po copisze skoro nie chciał związku ze mną..

Gość gość
Ja mialam takie akcje po 2latach bycia razem.Dal mi takiego kopa,ze juz w bardziej chamski sposob chyba nie mozna,a po tygodniu zaczely sie sygnalki,eski.Musisz Jego zapytac o co biega,my tu nic nie wymyslimy.Byc moze jest zdziwiony,ze nie biegasz za Nim i nie blagasz o powrot..A moze sam do pewnego stopnia nie wie,czy dobrze zrobil..A moze tak jak moj,mysli,ze bylo co bylo,a teraz mozecie byc kumplami.I radze Ci spytaj,bo On sie moze tylko bawi,a Ty sobie cos tam uroisz í kolejne 2miechy bedziesz miala Go w lepetynie.Wal wprost-o co Ci biega?Nie badz slodko-pierdzaca,tylko chlodna.Jak nie wie,niech spada na drzewo.

Gość nawybieguuu
Tak strasznie mnie to denerwuje :/ nie rozumiem facetów. Serio !

Gość nawybieguuu
Jednego dnia pisze..drugiego zaś milczy. Mam tego dosyć.Czuję się rozerwana i żyję jakimiś niepotrzebnymi nadziejami.

Gość gość
Olej go , nie rob sobie nadziei . On robi tak ,ze ty czekasz na te sms-y , zamiast zajac sie soba . Napisz mu zeby przestal lub ze nie mas czasu sobie z nim tak pisac. Albo zmien nr telefonu . Gosc mysli ,ze sie toba bedzie bawil . czas ci zabiera .

Gość nawybieguuu
Zostawił to bo stwierdził, że musi się zająć swoją karierą! Jest młodszy ode mnie. Ochhhhhhh złajestem! Za każdym razemobiecuje sobie, że przestane pisać i odpisywać ale to jest silniejszeodemnie!!! :(

Gość nawybieguuu
Pewnie sam nie wie czego chce :( koniec! Od dziś zero odpisywania! Nie ma szans!

Gość FammeII
Tak jak ktoś napisał- sam nie wie czego chce. Może się za jakiś czas dowie, ale na to czy warto czekać, musisz odpowiedzieć sobie już sama :)

Gość gość
Bardzo ciężko mi go tak poprostu olewać :( postaram się nie odpisywać mu jak do tej pory to robiłam !

Gość gość
Twoj chlopak zerwal , niby zajmuje sie kariera ( a moze kogos mial na oku ) , ale chce cie trzymac pod reka , w razie czego jakby mu cos nie wyszlo ,zeby mial jakas alternatywe i moc do ciebie wrocic. Albo zebys czasem kogos nie poznala , chce miec reke na pulsie jakby co . I takim wlasnie zachowaniem emocjonalnie przywiazal ciebie do siebie . Ty nie mozesz zapomniec , zajac sie soba , poznac kogos innego , bo on ciagle przy tobie jest . Robi co chce , decyduje o swoim zyciu i chce drygowac w twoim . Jak na razie on rozdaje karty , a ty czekasz na sms .Zerwal , bo cos mu nie pasowalo , ale sam do konca nie wie czy dobrze zrobil i chce ciebie trzymac jako opcje. I chyba bylby zazdrosny jakbys zaczela spotykac sie z kims innym , chyba ze to robi w dobrej wierze jako przyjaciel ,zeby cie nie zranic zerwaniem , w co raczej nie wierze . Pies ogrodnika ,zerwal ,zajmuje sie soba ,sam nie zje ale innemu nie da zjesc.A moze chce zebys zanim latala ? On nie wie czego chce , a ciebie chce trzymac w rezerwie jakby mus ie odwidzialo .

Gość nawybieguuu
:(

Gość gość
nie przejmuj sie . Nie odpisuj , niech sam sie zastanowi co chce .Albo jestescie razem albo osobno . jesli osobno tak jak chcial to niech ci da spokoj.

Gość nawybieguuu
A mówią, że kobiety nie wiedzą czego chcą :( Siedze w tej głupiej pracy i nie mogę się na niczym skupić :( Chyba czas najwyższy zacząć zapominać!! :(

Gość gość
Standard ! Na pewno jeszcze kiedys bedzie chcial wrocic !!!!!!!!

Gość gość
Olej typa 🖐️

Gość nawybieguuu
:(

Gość gość
zabij klina klinem, poszukaj nowego ;)

Gość Zakochanie
Skoro macie inne priorytety: ty związek, on luźna znajomośc to olej typa. Chyba, ze samo kolegowanie się ci wystarcza ;)

Gość gość
Jest dokładnie tak jak napisał gość 10.39 Niestety na to jest jedna rada - nie odpisywać. Broń Boże nie proś go by przestał pisać, ale po prostu nie odpisuj, choćby nie wiem co

Gość gość
Wyślij mu MMSem zdjęcie z kolegą;)

Gość nawybieguuu
N8c nie bede wysylac :( poprostu oleje. Przestane utrzymywac z nim kontakt !

Gość nawybieguuu
To nie odpisywanie jest takie trudne :(

Gość nawybieguuu
Przez ostatnie trzy dni coś tam bazgrolił a dziś już milczy. I weź tu zrozum go. Już sama nawet dałam się w to wkręcić :( i wczoraj popoludniu sama do niego zagadalam po tym jak pisal rano :( musze zakonczyc te przepychanki ! Chociaz ja zachowam sie jak facet w tym calym góównie :(

Gość gość
Chcialabym sie pozbyc myslenia o nim w kolko :/ czasem chce zapomniec i calkowicie sie odciac , a czasem przychodza mi do glowy jakies maniakalne pomysly...Co zrobic aby np go odzyskac :(