Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MOZNA OTWORZYC TAKA FIRME JAK USŁUGI KADROWO PŁACOWE

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi tylko o usługi kadrowo płacowe, bez ksiegowosci książek przychodów i rozchodow itd

Gość gość
najlepiej jakbys znalazla male biuro rachunkowe, ktore zajmuje sie tylko ksiegowoscia, wtedy oni by ci zlecali kadry na outsourcingu. znam to z doswiadczenia, pracowalam w takim biurze:)

Gość gość
czyli na czym by to polegało? co możesz doradzić?

Gość gość
oni nie mieli zatrudnionej u siebie kadrowej na etat, bo nie chcieli sie tym zajmowac nie wiem czemu. a wiadomo, ze jak firma szuka biura,to nie bedzie osobno szukac kadr a osobno ksiegowosci, tylko chce miec wszystko w jednym:) dlatego do nich przychodzila kadrowa, ktora miala jakby swoja dzialanosc i im robila te kadry. albo brala do domu, albo tam zostawala, roznie. nie wiem dokladnie jak oni sie dogadali, ale ona pewnie miala chyba z kilku biur te kadry.musialabys szukac po malych biurach, bo w tych wiekszych na bank maja kadrowe na etat.

Gość gość
albo bys poszukala jakiejs kolezanki ksiegowej i z nia sprobowala cos otworzyc?? ale powiem Ci, zeklientow znalezc w dzisiajszych czasach jest bardzo ciezko, a biur jest jak grzybow po deszczu:( ale zycze ci jakl najlepiej:)

Gość gość
tak mozna

A dlaczego nie? Właśnie jak najbardziej możesz zabierać się za taką działalność! Często przedsiębiorcy mają problemy z rozliczaniem wynagrodzeń itd. i szukają biur rachunkowych, które zrobią to za nich. Warto jednak przed rozpoczęciem działalności zaopatrzyć się w odpowiednie zaplecze programowo-materiałowe: komputer, szybki internet i najlepiej jakiś program kadrowo-płacowy, np. z tej strony: http://www.raks.pl/kadry-i-place

Do tej pory zatrudniałem księgową i kadrową we własnej firmie, jednak od pewnego czasu zacząłem się zastanawiać nad przeniesieniem tych spraw poza biuro. Dzięki rozwiązaniu, które wybrałem zoptymalizowały mi się koszty, dodatkowo wszelkie procesy hr są wykonywane w bardzo szybkim tempie. Od kiedy korzystam z usługi outsourcingu kadr i płac http://www.unit4.com/pl/produkty/hr/outsourcing-kadr-i-plac nie muszę tak tego wszystkiego kontrolować. Ludzie którzy się tym zajmują, wiedzą co robią i wiem, że mogę im w pełni zaufać.