Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o imieniu Marcjanna

Polecane posty

Gość gość
nie w moim guście ale po tysiąckroć ładniejsze od tych wszelkich Nikoli, Nadii, Amelek.

Gość gość
Moim zdaniem wcale nie jest ladniejsze od nikoli czy majki tylko bardziej oryginalne. Imiona tj maja oliwia nikola itp sa ladne tylko popularne i przereklamowane. A marcjanna jest brzydkie ale oryginalne. To tylko moje zdanie. Znam jedna marcjanne i wolaja na nia cyska. Jak to sie ma do imienia nie mam pojecia

Gość gość
oliwia albo nikola to według ciebie ładne imiona? dla mnie osobiscie to kicz i tandeta!

Gość gość
Marcjanna, Marcysia, cysia, - to chyba nie zbyt trudne zeby wpasc na to skad to sie wzielo??

Gość gość
wg mnie udziwnione i tyle - ja takich nie lubię - i już bym wolała maje leny i amelki niż jak w grupie u synka jest 13 dzieci i jest dacjan, jakiś dżimi nie wiem jak się to pisze, iwo i to jest malutkie miasto i synek do tej pory nie wie jak oni się nazywają jak go pytam - a ma kolege najlepszego jasia

Gość gość
Okropne.. i kojarzy mi się z tą Marcianną Lelek.. co gra Natalkę w MjM.. chociaż trudno mówić, że ona gra.. bo tego grą nazwać nie można..

Gość gość
Marcjanna Fornalska;) zaraz skojarzylo mi sie z ksiazka ktora czytalam lata temu..

Gość porodówka1
Marcjanka kojarzy mi się z marsjankami z reklamy hehehe Takie fajne zielone ufoludki hehehe

Gość gość
Marcjanna nie, ale Marcela jak najbardziej tak lub Marcelina .......... to nie są te same imiona:)

Gość gość
nie mój klimat, ale najgorsze nie jest, ładne zdrobnienie Marcysia, ale dla dorosłej odpowiedniej formy brak bo jakoś Marcjanna ciężko się wymawia.. może Marcelina?