Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z matka wydaje wszystko z domu

Polecane posty

Gość gość

Już więcej nie powiem jej nic jak coś dostanę bo stale jest to samo! Dostałam od chłopaka czekoladki w takim ślicznym pudełeczku, nie rozpakowywałam ich bo jakoś nie miałam ochoty na słodkie. No i przyjechała jakaś ciotka, nawiezła mamie szmat z lumpeksu to mama jej te czekoladki dała! Myślałam, że szlag mnie trafi! Drugim razem dostałam od znajomej wino, moje ulubione, tak się ucieszyłam i przyjechał kuzyn to oczywiście miałam już po winie! Mama wszystko wydaje, bo jest za nadto gościnna, co ma to wyda a potem nieraz jest tak, że my sobie nic dobrego nie zjemy bo jakiekolwiek słodycze czy kawy komuś rozda. Jak ona coś dostanie to też nie zje tylko daje dalej. Szlag mnie już trafia i postanowiłam, że teraz jak coś dostanę to schowam w pokoju i jej nie pokażę. Ja nie mówię, żeby komuś nic nie dać, ale znowu bez przesady, żeby samemu nie zjeść tylko dać.

Gość gość
no nie ładnie że oddaje twoje rzeczy bez twojej zgody.. lepiej sie nie chwalic jak cos dostaniesz:)

Jeżeli jest taka gościnna niech daje swoje:D Powinnaś matce powiedziec że ma Ci odkupic czekoladki, wino.Dlaczego wydaje Twoje rzeczy bez porozumienia z Tobą? Kasia