Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paranago

Kto chętny na zakup filmów

Polecane posty

Gość gość
jakaś próbka by się przydała

Próbki to wysyłam a najlepiej wymieniam z ręki do ręki. Za dużo lat w biznesie aby się na próbki nabierać.

Gość gość
takich amatorskich nagrań pełno w internecie za darmo

Poza tym temat jest chyba konkretnie napisany, czy niektórzy mają problem z czytaniem?

Gość Dr Rozpór
A jaka cena ?. No i jaka jakość ?. Bo jeżeli jest to wzorowane na p***osach "fabrycznych" typu "ja, ja, ja, sznela", do tego buty w łóżku i "ale jestem mokra po czym chlast łapą po jęzorze i chlast po suchej jak piasek Sahary brosze" to dziękuję, postoję :)

Jakość jest dobra. Nagrywana kamerami w HD i nie są to niemieckie p***ole, ale nasze zabawy. Tematyka od sexu we dwoje, poprzez plenery, sauna, sex grupowy itp itd. Mamy również perwersje z kręgu bdsm, ale to już inna cena.

Gość Dr Rozpór
Nie pytałem o jakość techniczną tylko merytoryczną :). No i cena ?

Gość Dr Rozpór
Też jestem gawędziarzem. Pytam tylko z czystej ciekawości o motywację do takich działań. Ekshibicjonizm ?, czy konieczność materialna ?. Po za tym jak ktoś już pisał, odrobina chęci, kilka kilkanaście minut czasu w necie i mam wszystko co mnie rajcuje za FREE. Czasy kiedy stało się w kolejce po wypożyczenie kasety VHS z p***osem to już historia tak odległa jak dinozaury :)

Gość Dr Rozpór
Może inaczej. Ja sobie gawędzę, Ty usiłujesz sprzedać produkt /siebie/. Nie wiem jaką jesteś aktorką ale wiem że handlowiec to z Ciebie mizerny, oj mizerny

Gość gość
Ja bym kupił taki film tylko w jednym przypadku: gdyby sprzedawałaby mi to np dziewczyna którą dobrze znam i ona by była na tym filmie. Np. koleżanka z pracy z którą pracuję od paru lat, nauczycielka w szkole która mnie uczyła parę lat i mam tu na myśli jakieś 20-40 latki. Chodzi o to, że takich anonimowych filmów jest pełno i one nie rajcują tak, jakby rajcowały te na których jest ktoś dobrze znajomy, a z różnych względów nieosiągalny jeśli chodzi o seks z taką osobą.

Drodzy rozmówcy. Po pierwsze, tutaj wiedziałam że nie będzie kupców. Na zbiorniku, gdzie mamy konto, pomimo wielu darmowych filmów, nasi przyjaciele kupują bo nagrywamy filmy na zamówienie i wiedzą co można dostać. Panowie z ero tutaj, powiedzmy sobie szczerze, są jeszcze bardziej mizerni. I czas spojrzeć prawdzie w oczy. Gdybyśmy tutaj szukali kandydatów do zabaw grupowych, musiałabym być naiwna. i tyle. A swoją drogą czego oczekiwałeś? Że za darmo powysyłam? Zejdź na ziemię.

Gość Dr Rozpór
"A swoją drogą czego oczekiwałeś? Że za darmo powysyłam? Zejdź na ziemię." Sprecyzowałem swoje pytanie. Czytasz pobieżnie albo nie potrafisz ze zrozumieniem.

Gość gość
a macie filmy ekshbicjonistyczne. np kobieta rozbiera się i pozuje w miejscach publicznych, ale nie gdzieś w lesie gdzie nikogo nie ma tylko na ulicy w mieście, oraz czy macie filmy typu pissing.

Tak, mamy video i foto z centrum handlowego oraz jak pani zajada deser lodowy w restauracji z biustem na wierzchu.

Gość Dr Rozpór
"Drodzy rozmówcy. Po pierwsze, tutaj wiedziałam że nie będzie kupców." ______________________________________________________ "Kto chętny na zakup filmów" ______________________________________________________ Heh, desperacja ?. To może skuteczniej stanąć ubranej w miniówkę w lesie przy jakiejś krajówce ? :D :D :D

Dr. Twój wybór. Co nie zmienia faktu że faceci tutaj to ... ... ... ... ... ... ... ... wielki a raczej mały znak zapytania.:/

Gość Dr Rozpór
Nie rozumiem. Możesz jaśniej ?

Dr. Desperacja powiadasz? Raczej śmiech na sali z powodu pustych rozporków. Pod wieloma nickami tutaj szukaliśmy chętnych na zabawę w grupie i co? I nic. Desperację okazuje tutaj większość samców liczących że każda tutaj rozłoży nogi. Nie mamy takiego problemu na poważnych portalach. Zorganizować grupę na GB, na dogging itp itd. Śmiejesz się rozumiem ze swojej impotencji?

Dr. Taki rezolutny a nie rozumiesz? to z czego się nabijasz, z tego że tobie nawet tirówki by nie dały? No faktycznie, wtedy tylko pozostaje tylko śmiech.

Gość Dr Rozpór
No cóż, widzę że mam do czynienia z zdesperowaną prostytutką. Żal mi ciebie :(

Miło mi. ale nie masz do czynienia z prostytutką więc hamuj. Razem z moim mężem mamy bogate doświadczenia i wiele z******tych przeżyć. Ty udajesz kozaka a jesteś maluczki. O czym chcesz dalej dyskutować? O filmach z internetu? Rozumiem że to jest Twój szczyt jaki osiągnąłeś więc jesteś gość. Ale nie martwi mnie to. Nie grozi nam wspólna zabawa, których nazw zapewne nie znasz. Więc po spinasz pośladki?

Gość Dr Rozpór
Nie sądzisz chyba, że kogoś takiego jak ty chciałbym dotknąć :O

Zacznij od poprawnego początku. żeby chcieć dotykać, w pierwszej kolejności musiałbyś dostać zaproszenie. A chętnych na spotkania z nami jest cała masa, o ile nie rzesza. Szczególnie jak rzucam hasło że szukamy na GB. I co ty byś chciał na takim spotkaniu robić, bo ścian podpierać u nas nie trzeba.

Paranago Dam ci hermafrodyto dobrą radę: Bierz swój towar i s********j stąd razem z całą swoją ekipą gwiazd p***o:-D

To ty łajzo oferujesz coś na sprzedaż! !! Jak ty się odnosisz do potencjalnych klientów ???? Co ty łaskę komuś robisz że cipe pokażesz? ?? Może p******ic się umiesz ,ale sprzedawca z ciebie c*****y.

Miło mi cukiereczku, a moje wrażenia po twoich ... wypocinach . nic dodać nic ująć forumowy impotencie.