Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paranago

Kto chętny na zakup filmów

Polecane posty

"Może p******ic się umiesz ,ale sprzedawca z ciebie c*****y" Oj umiem, umiem, ale z was żadni potencjalni klienci ale gamonie. Konkretni klienci napisali już na e-mail. Tutaj pozostało samo barachło. Bo c*****i tego nazwać nie można.

Gość trzeba nauczyć dziecko
głupole prowo jak byk :D

Niestety, nie prowo, ale po części widać kto tutaj zagląda. Forumowi impotenci. i widać jak bardzo, ale to bardzo wielu, brakuuje do mężczyzny.

Rozumiem, że jesteś tu w pracy, wiec nie przeszkadzam szanowna pani handlująca pizzdą:-Dsympatyczna z ciebie k****a 🖐️

Zachowaj kilka filmów na pamiątkę swoim dzieciom:-D Pewnie będzie to rodzinny biznes z tradycjami, przekazywany z pokolenia na pokolenie jak A.Blikle:-D

Gość gość
No i na pewno radochę będą mieli sąsiedzi, szef, klienci, kontrahenci, itd. No chyba że autorka to jak ktoś pisał zwyczajna kvrva, to jej lotto :D

Gość gość
Autorka to pożądna firma, dba o wizerunek i swoich klientów, zatrudnia tylko prawdziwych mężczyzn (mężczyzna=aktor filmów p***o), wie czego chce i mocno łapie życie za jaja-to prawdziwa" biznesłumen", Grażynka Kulczyk by się mogła od niej uczyć:-D

Gość gość
pijawki,pijawki sprzedaje:)

Gość gość
Muszę jednak przyznać że autorka ma rację. zwykłe z was obszczymury i nic więcej. Zazdrościcie że ktoś realizuje swoje fantazje? Dodatkowo że chce je sprzedać? Śmieszne i g****arskie są takie cukiereczki, które jak widać po wpisach całe życie walą konia przed monitorem i jeszcze uważają siebie za macho. Żałosne i tyle. Nie dorośniecie do takiego poziomu jak autorka w erotyzmie nawet w minimalnym stopniu. Dlaczego? Bo jeżeli ma takie filmy to realizuje ze swoim facetem swoje fantazje A takie wieszaki jak cukiereczek? Możecie o nich tylko popisać. p********ie o p********iu.

Gość gość
Cukiereczek, a co w tym złego przepraszam jak dzieci zobaczą w wieku dorosłym film rodziców? Bo nie wiem. Jak dla mnie nic. Mogą jedynie stwierdzić że rodzice to mieli fantazje. Tylko pajac twojego pokroju, małe coś, może napisać takie brednie.

Tylko pajac twojego pokroju pisze z pomarańczy! Pokaż pysk, niebieski pysk ździro tak jak ja ci pokazuje swój, k****o szlachetna!

Rozumiem że ona realizuje swoje fantazje i marzenia erotyczne i utrwala je kamerą, ale w chwili kiedy tym handluje z chęci zysku zmienia w moich oczach szufladę, poza tym kim ta k****a jest? ?? ? Jak ona się zachowuje w stosunku do potencjalnych klientów?

Mam tylko jedno pytanie, na jakiego maila dostałaś propozycje? Bo ja w tym temacie nie znalazłem Twojego adresu mailowego...

Gość gość
cukier jakiś Ty qrwa wulgarny, nie poznaje Cie;) ale w 100% masz racje. fantazje fantazjami, ale ktoś kto na tyłku handel chce uprawiać, z miejsca szufladkuje sie w określony, mało chlubny przedział.

Cukierku - ty nie rozumiesz nawet tego po co ci ch*j dynda między nogami, więc nie komentuj i nie graj psychologa. Znam lepszych i bardziej fachowych. Jak ktoś zauważył - dno dna. Niedorobione Macho z ero, siedzące na forach i opowiadające o swoich akcjach, jakie widzieli na filmach, bo piczki z bliska to na pewno nie widzieliście. A o zaspokojeniu kobiety, pewnie czytaliście. Znamy to z matematyki - zero do potęgi zawsze będzie zerem. Dziękuję wszystkim poważnym za odzew na e-mail. Wieszaki - jak to pięknie ujął, szczekajcie sobie dalej. I bardziej ostro, bo od takich zwrotów pozostaje tylko ziewanie. żadnego polotu nawet w tym żeby komuś napisać coś wulgarnie. Oj, gamonie, gamonie.

A tak a propo tego kto widział nasze filmy zbiornikowe - widziało wiele osób od szefów w pracy, po znajomych a nawet rodzinę. Czy widziały dzieci? Pewnie jeszcze nie, ale jak znajdą kiedyś to potrafię im wytłumaczyć że mama i tata lubią takie zabawy i zapewne nikogo nie krzywdzą swoimi fantazjami. jakie były reakcje? ogólnie lekkie zdziwienie, lekkie zszokowanie - ale pozytywne. Jakoś nikt nas nie skreślił z listy znajomych, nikt z nami nie zerwał kontaktów, a z tego co się dowiedzieliśmy, wiele par - znajomych i z rodziny, dzięki naszym filmom znalezionym na zbiorniku - urozmaiciło swoje życie erotyczne, również zakładając swoje konta. jednym słowem - ludzie z charakterem, cukiereczku, człowieku z kanałów. Jak nie masz o czymś pojęcia to nie dyskutuj, ofiaro losu.

Gość gość
filmy ze zbiornika? czyli że jesteś grubą starą raszplą, a twój mąż to spaślak z mini fiutem, jak 99.9% użytkowników tego portalu dla zdesperowanych idiotów? to ja dziękuję, wolę pooglądac jak trwa rośnie :O

Paranago, dziewczyno ze skarbonką między nogami, nie przejmuj się tak bardzo moim sposobem postrzegania i opisywania faktów na twój temat:)Powtarzam FAKTÓW! !!!-pewnie, że zaserwowanych wulgarnie i chamsko (z tym mogę się zgodzić), ale prawdy o sobie nie zmienisz. Nie jestem żadnym macho i wielokrotnie powtarzałem, ze bycie nim mnie nie interesuje. Miłego dnia i dużych zysków ze sprzedaży życzę;)

Gość gość
Dla ciebie tak, dla mnie też. Ale starej kvrwie to wisi i powiewa :D

Gość gość
A bo kvrwy powinny znać swoje miejsce. Popieram !