Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto tez tak ma

Polecane posty

Gość gość

poszlam dzis do sklepu, mialam kupic buty. Zalatwilam na poczcie i poszlam w kierunku obuwniczego. W pewnym momencie zdalam sobie sprawe ze minelam ten sklep mimo ze z tysiac razy tamtedy szlam. Cofnelam się i weszlam, powiedzialam dzien dobry. Az 3 sprzedawczynie staly, inni ludzie cos mierzyli a ja poszlam w najciemniejszy kat sklepu, zmusilam sie zeby ogladac buty, znalazlam swoj rozmiar, rece mi drzaly, mialam wrazenie ze wszyscy mnie obserwuja, spanikowalam, pudelko mi spadlo, potem probowalam zalozyc buta rozmiar dobry a nie moglam wlozyc tak sie denerwowalam, te baby sie lampily jakbym chciala zepsuc/ wyniesc te buty, zdjelam buta, odlozylam do pudelka, odlozylam i zwialam czym predzej z tego sklepu spanikowana. No i nie mam butow, a bardzo sie boje chodzic do sklepow. Czasem mysle ze latwiej by bylo skonczyc ze soba, skoro sobie z takimi czynnosciami nie radze....

Gość gość
nerwica?

Gość gość
ty chociaz z domu wychodzisz, bo ja wcale

Gość Łowca S kur
miałem dawno temu, ale odkąd zacząłem pracować z babami to obcy ludzie przestali mnie stresować. Więcej wśród ludzi przebywaj to minie Ci to :)

Gość gość
nie wiem czy nerwica, ale mam tak ze nawet przy swojej babci (!) jak zmywam naczynia, to kazdy ruch jest teatralny, powolny, panicznie sie boje ze cos stluke, niedomyje do konca... chodze sztywno, ruszam sie sztywno, nie radze sobie, czuje sie ciagle zle i niezgrabnie.