Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaIsamotna

nie wiem co robic czy isc z nim do lozka

Polecane posty

Gość pieknaIsamotna

ja sie z nim zabujalam, on chyba we mnie nie ale nie jestem mu obojetna. jak sie spotykamy to malo brakuje do sexu bo jest duza chemia. on przystojny bardzo, ale powiedzialam nie. jestesmy wolni ale boje sie ze jak sie z nim przespie to powie ze latwa i ze zaliczyl i utracimy kontakt, a jestesmy dobrymi przyjaciolmi.

Gość pieknaIsamotna
nie powiedzial ze chce ze mna byc, kiedys tylko zazartowal czy chce byc jego dziewczyna :P inny kolega do mnie startuje i mu zalezy ale ja do tamtego nic nie czuje, a do tego czuje :( jaki pech zalezy mi na tym kolesiu, a jemu chyba tylko na sexie

Gość pieknaIsamotna
bo tak naprawde nie lubie dla zabawy i bez zobowiazan tylko w zwiazku. ja do niego cos czuje i dlatego bym to zrobila a nie tylko ze mi sie podoba fizycznie. gdybysmy byli razem to bym nie zadawala tu takich pytan, ale widocznie on nie chce sie ze mna wiazac ;/

Gość gość
on chce tylko zaliczyć jeszcze jedną ładną dziewczynę. nie daj się wykorzystać bo później będziesz żałować , że byłaś taka głupia.

Gość pieknaIsamotna
tez tak sadze :( dlaczego przystojni faceci r****czami ;/// sluchajcie a co w takiej chwili powiedziec? "NIE BO NIE JESTESMY W ZWIAZKU" boje sie ze np powie ze bedziemy razem i wykorzysta i po miesiacu rzuci. a mowi ze szuka porzadnej dziewczyny a teraz wychodzi na jaw ze by z kazda chetna sie bzykal. nie rozumiem

Gość pieknaIsamotna
ja sie boje odrzucenia, w zwiazku bylabym gotowa na wszystko, a jesli nie jestem pewna co do jego intencji i uczuc wobec mnie to sie boje. chyba przez to zawsze bede cnotka i samotna

Gość gość
moze zapytaj co o was mysli ze sie lasi a zwiazku nie chce

Gość gość
ja w takich sytuacjach wale prosto z mostu. biore na szczera rozmowe i nie owijam w bawelne... powiedz mu, że go kręcisz i ci się podoba, bo nie jesteś z kamienia, ale uprawiasz seks tylko z miłości, bo tylko taki daje ci pełną satysfakcje, więc jeśli liczy na coś niezobowiązującego, to niech da sobie i tobie spokój od razu. ja tak robiłam i niektórzy dawali sobie od razu na wstrzymanie i chcieli zostać moimi przyjaciółmi. jeszcze inni dalej starali się mnie zdobyć, ale zwienczeni trudem szybko dali nogę.. a jeszcze inny nigdy sobie nie dał spokoju.. zakochalismy się w sobie do szaleństwa i dopiero poszlismy do lozka, a obecnie jestesmy małżeństwem :)

Gość Betts
na 100% zaliczy i oleje cie :o nie mozesz byc taka łatwa jak chcesz związku :o

Gość pieknaIsamotna
super masz racje. po co jakies gierki. przeciez nie mozna sie zakochac przez sex.

Gość gość
lepiej chodz ze mną do lóżka

Gość pieknaIsamotna
wiem ze byl ostantnio z taka laska 4 miesiace i zerwal z nia. wiem tez ze ona poszla do lozka z nim na 3 spotkaniu :P

Gość pieknaIsamotna
nie rozumiem facetow bo chca miec porzadna dziewczyne a sami pchaja sie do lozka... o co chodzi??? nie badz latwa ale tez nie badz cnotka. on mi powiedzial ze jestem wstydzioch

Gość pieknaIsamotna
on pewnie mysli ze skoro jestesmy wolni i potrzebujemy bliskosci to normalne i przyjemne, ale czylabym sie jak szmata. teraz sie boje nawet go pocalowac

Gość gość
a caluj i nie zaluj heheh zlap na dziecko moze sie uda :D :D :D

Zrób tak jak ci podpowiada serce i sumienie :) Nie rób niczego wbrew sobie - takim sposobem nigdy nie będziesz żałować tego co robisz ;)

Gość pieknaIsamotna
chcialabym to zrobic bo go kocham od 2 lat ale on mnie nie bo jakby tak bylo juz bysmy byli razem, on miedzy czasie mial laske ja nikogo nie mialam bo jego kocham. nie powiem mu tego jak desperatka. on liczy pewnie na przyjacielski sex a ja czuje o wiele wiecej do niego!!!!

Gość gość
moze on jest z tych, co przez telefon zbajeruje panienkę, raz się spotka z panienką i później idzie uprawiać seks, zostawia dziewczynę i szuka sobie kolejnej. uwazaj

Gość gość
musisz mu zrobic loda i przekonac sie czy dalej sie bedzie z toba spotykac jak tak to znaczy ze mu zalezy

Gość gość
ja bym na twoim miejscu nie szla z nim do łóżka. nie chodzi już o tego faceta nawet, ale jesli nie postapisz zgodnie ze swoimi przekonaniami to bedziesz sie czula potem zle. postaw sprawe jasno. uprawiasz seks jedynie z milosci i że chyba powinniscie przystopować z pieszczotami, bo seksu z tego i tak nie będzie jesli liczy na cos niezobowiązującego. facet tez ma prawo wiedziec na czym stoi. jesli jest w porządku to powinien docenic szczerosc i dac sobie na wstrzymanie nie chcac tracic przyjaciolki.. no albo będzie dalej o ciebie zabiegał, co by chyba oznaczało, że jest poważnie zainteresowany związkiem. jesli dobrze to rozegrasz to nie wyjdziesz z tego z uszczerbkiem na honorze, ale i tak nie da ci to zadnej gwarancji, ze bedziecie szczesliwi ze soba do konca zycia. zycie sie roznie uklada i rozne sytuacje mogą na was spasc.

Gość pieknaIsamotna
co zrobic loda??? no chyba zartujesz. zeby byla chocby mala deklaracja z jego strony ale nie ma

Gość pieknaIsamotna
obawiam sie ze powie ze jestem wstydzioch jak w sredniowieczu. kiedys juz o tym gadalismy i powiedzial ze sex na 2 czy 10 randce to nie ma znaczenia do bycia razem. a ja uwazam ze mam bo trzeba najpierw emocjonalnie sie zwiazac. on chce porzadnej dziewczyny - ja taka jestem. to czemu mi proponuje sex? jak chcce mnie sprawdzic czy jestem dobra w lozku?

Gość gość
jest niedojrzały emocjonalnie do głębszych relacji.Chce sobie jeszcze poskakać z kwiatka na kwiatek

Gość gość
w ogole sie tym nie przejmuj co on uwaza i mysli.. postepuj zgodnie ze swoimi przekonaniami i mu jasno o nich powiedz, by byc fair. powiedz mu, ze moze dla niego nie ma znaczenia na ktorej randce, ale dla ciebie ma. no i nie powinnas dopuszczac w takim razie do pieszczot i tym podobnych, bo to tez troche nie w porzadku.. rozpalic faceta do granic mozliwosci i go tak zostawic. jesli nie chcesz doprowadzic do zblizenia to lepiej ogranicz sie tylko do pocalunkow i przytulenia. jak pojdziecie dalej to i tobie przeciez jest niezmiernie ciezko sie opamietac :D

Gość gość
no i widzisz zamiast mu zrobic loda i teraz juz z nim byc to sie zastanawiasz na forum co bedzie intymnosc zbliza ludzi, to nie tak ze ty musisz przejac inicjatywy -jak bedzie blisko nie odsuwaj ust a on z pewnoscia bedzie sie chcial lizac, pozniej cie bedzie dotykac itd. jak przyjdzie co do czego to tylko wez do buzi z sexem czekaj az bedzie zakochany

Gość pieknaIsamotna
fajnie by bylo gdyby on tez mi powiedzial czego oczekuje a jak widzi nasza znajomosc. ale on nie lubi mowic o uczuciach zawsze zmiania temat. nie powie ze cos do mnie czuje, tylko pyta nie czy ja cos czuje.

Gość pieknaIsamotna
podsluchalam kiedys jego rozowe z bratem, ktory go pytal czy nie zaliczyl, a on odp ze jeszcze nie. nie widzielismy sie juz 3 miesiace bo wakacje. on zaliczal napewno na imprezach.

Gość TracyColdman
Dziewczyno posluchaj mnie teraz dobrze. Daj sobie z nim spokoj, bo to nie jest facet godzien uwagi, a Tobie po tym wszystkim pozostanie tylko niesmak i wyrzuty sumienia. Jestes mloda, tego kwiatu jest pol swiatu. Nie wiaz sie tez z drugim kolega skoro Ci sie nie podoba, nie ma sensu szukac zapchajdziury. Daj sobie czas, a znajdzie sie ktos, wobec kogo nie bedziesz miala watpliwosci.

Gość gość
pozwol na pocalunki, masaz, przytulanie ale w ubraniach haha i nie upij sie przy nim