Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaIsamotna

nie wiem co robic czy isc z nim do lozka

Polecane posty

Gość pieknaIsamotna
do TracyColdman: no okej. ale czekalam na niego dwa lata. myslalam ze cos bedzie. wogole zawsze jak poznac faceta to sie pcha do domu i mowi o sexie i pocalunkach. ja nie wiem jak rozpoznac intencje faceta czy to pozadanie czy uczucie jakies wieksze????

Gość gość
ty czekalas on nie czekal

Gość TracyColdman
Po tym co sama piszesz jasno wynika, ze nic nie bedzie. Nie kazdy facet od razu pcha sie do lozka, bez przesady. Ile masz lat?

Gość pieknaIsamotna
mialam chlopaka 2 lata i zerwal ze mna bo poszedl do wojska daleko. mam juz 24 lata. spotykalam sie i kazdy na i albo 2 spotkaniu mnie obmacywal i ja dawalam sobie spokoj. ale w tym sie zabujalam.

Gość pieknaIsamotna
mam mu zrobic loda??

Gość pieknaIsamotna
to podszyw powyzej. skad wiesz ze nic nie bedzie? chyba sobie cos wmawialam

Gość TracyColdman
To sie nie dawaj obmacywac i po sprawie. Odpowiedni facet sie znajdzie jak go nie bedziesz szukac. Nie obraz sie, ale wydaje mi sie, ze obracasz sie w nieodpowiednim towarzystwie, w tym facetow, ktorzy nie maja nic do zaoferowania. Widze, ze Ty bardzo chcesz sie z nim przespac, po cichu liczac, ze cos z tego bedzie. Juz teraz Ci moge powiedziec, ze zostaniesz wystawiona szybciej , niz tamta co mu " dala" na drugim spotkaniu. Jesli nie bedzie szanowac sama siebie, nie bedzie Cie szanowal nikt. Rob jak uwazasz.

Gość pieknaIsamotna
""Widze, ze Ty bardzo chcesz sie z nim przespac, po cichu liczac, ze cos z tego bedzie."" masz racje ale to dlatego ze sie zakochalam w nim naprawde ;// wiem ze on swiety nie jest. ale moge z nim o wszystkim gadac, inni to tacy bez polotu i nie ma o czym rozmawiac i jest nudno.

Gość pieknaIsamotna
inny mi powiedzial ze i tak do tego dojdzie predzej czy pozniej wiec lepiej predzej wiec tamtemu od razu powiedzialam Do widzenia. ten nikgdy wprost nie mowi. ale ostantio jak go pytalam czy pojdziemy na basen to mi odp ze jak mu pokaze moja c**** :((( wysmialam go hehe on powiedzial ze zartowal

Gość TracyColdman
Rybko, ja nie mam nic wiecej do dodania od siebie. Widze, ze decyzje juz podjelas.

Gość pieknaIsamotna
nie podjelam. ostatnio jak zadzwonil czy ma wpasc a bylo juz przed 23 to odp ze nie bo za pozno to sie obrazil no ale o takiej porze to wiadomo co chcial.

Gość gość
takie czasy mamy. skoro i tak mu nie zalezy to czy prespisz sie znim czy nie nic nie zmieni. wiec idz na calosc przyajmniej pouzywasz sobie, ale zabezpiecz sie bo mozesz syfa trafic jak on taki kozak

Gość gość
moze go wyidealizowalas przezniego innego nie poznalas, otworz oczy i go olej moze wtedy zobaczy ze stracil porzadna laske i fajna przyjaiolke