Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM TYLKO 3 BIUSTONOSZE

Polecane posty

Gość kelner z Rewala
potrzebujesz wiecej? :classic_cool:

Gość gość
po co ci wiecej, i tak na raz nosisz tylko 1

Gość gość
to i tak...ja mam 2 na zmianę :( i jeden z bazarku po domu, wogóle nie dobrany rozmiarowo.

Gość gość
po co wiecej, ja mam 1, kupuje za 15 zl, nosze ciagle az sie ramionczka rozwlecza, czyli jakies pol roku, bez prania- po prostu wyrzucam i zakladam nowy.

Gość gość
No to musisz śmierdzieć jak cap...fuj

Gość gość
mam w dodatku beznadziejny rozmiar 75 F i muszę na necie kupować bo u mnie w sklepach są strasznie drogie

Gość gość
jak smierdziec, wez mnie k***a tu nie obrazaj, myje sie codziennie to na czyste cialo wkladam, tak? to po co mam prac tyle razy zeby sie zniszczyl szybko? poza tym mi cycki sie nie poca, moze tobie.

Gość gość
Jeszcze mi powiedz ,że majtki też pierzesz co pół roku bo się codziennie myjesz ...a zwrócę śniadanie...

Gość gość
dla facetów nie, dla mnie tak, bo nie mogę znależć odpowiednich biustonoszy a poza tym strasznie obciąża mi kręgosłup bo jestem szczupła wręcz chuda, a jak próbuję przytyć to biust rośnie jeszcze bardziej - to jest jakiś koszmar, jakbhym miała kasę to zmniejszyłabym go w cholere

Gość gość
nie mogę ćwiczyć bo mam problemy z zastawką w sercu i zaraz mi się słabo robi - próbowałam.

Gość kjgrhieurfyvhmzxjcnlqwiru
biustonosz raz na pol roku??????????? o matko!!! ale z ciebie fleja :/ a majtki zmieniasz chociaz co tydzien?;)

Gość gość
ja też mam 3 :) i w jednym chodze najczęsciej. Piorę go normalnie i znów zakładam. Zawsze tak mam, że jeden mi sie najbardziej upodoba i nie mogę sie od niego odczepić.

Gość gość
Policzyłam swoje i mam 27 i to co najmniej po stówie a nie z bazarku, od nich się piersi odkształcają I zmieniam co dziennie Ale jak byłam nastolatką to też biadowałam i miałam kilka i to kiepsie Ale wtedy też zmieniałam co dziennie Rozwalił mnie ten tekst , że pierze rzadko żeby się nie poniszczyły A w tramwajach smród i nikt nie wie dlaczego?