Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że taki kombinezon wystarczy czy lepiej cieplejszy

Polecane posty

Gość gość

Dostałam dla córki kombinezon jednak nie jest on najcieplejszy. Bardziej na winne jesienne dni niż na zimę. Jednak w komplecie z wózkiem kupiłam dość ciepły śpiwór, jest też dodatkowa osłonka na nogi. Kombinezon zima będzie na córkę jeszcze za duży więc spokojnie założe jej ciepłe ubranie pod spod. Wg was jak pod kombinezon dam ciepłe ubranie, do tego śpiwór to będzie ok w najmrozniejsze zimowe dni czy jednak lepiej kupić cieplejszy?

Gość gość
ale jaki?

Gość gość
powinien byc dobry.przeciez nie bedziesz niewiadomo ile godzin po mrozie chodzic

Gość gość
ją młoda w wózku miałam w spiworku polarowym pod spodem miała normalne ubranie . a kombinezonu uzylam może z 5 razy

Gość gość
ja mam zimowe dziecko i miałam całkowicie na odwrót ,pod spodem mniej ubranek i niezbyt ciepłych i na to grubszy kombinezon . ale tak jak piszesz ,tez powinno być ok .

Gość gość
No ja nie chce kupować drugiego bo wydaje mi sie to bez sensu żeby ten leżał w szafie skoro już jest. Na teraz będzie za duży bo córka ma dopiero 65cm a kombinezon wg metki jest 74 ale naprawdę jest dość duży. Bez cieplejszego ubrania pod spodem by sie w nim utopiła.;) No a na następny sezon będzie za maly. Wydaje mi sie że jest on dość ciepły ale nie ma żadnego polarku czy "miska" pod spodem.

Gość gość
Teraz ma 6 miesięcy więc zimą będzie miala 9-12 miesięcy. To już nie no noworodek więc wiadomo że inaczej.