Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mateuszr1989

Kafeterie należałoby zaorać i zasypać solą

Polecane posty

Dopóki tu nie wszedłem wiedziałem, że internet jest pełen debili. Ale nie wiedziałem, że tyle jest ich w jednym miejscu. Większość osób "żywo dyskutujących" tutaj to kompletni ignoranci, nie znający podstaw tematów, na które się wypowiadają. A ponadto wszechobecne buractwo, wyzywanie się, jad i nienawiść!!! Takiego bagna jeszcze nigdy w życiu nie doświadczyłem! Niniejszym kończę moją kilkutygodniową przygodę z tym "forum". Pa - i nie będę za nikim tęsknił, może poza fikuu, która może wreszcie znajdzie swojego bruneta czego z całego serca życzę :)

Gość gość
o to widzę, że kolega od razu startował w KOBIECYM forum, a na f23 jeszcze nawet nie zajrzal :D komentarzy pod byle jakim artykulem w Onecie tez nie czytales, nie? 4chan to juz dla ciebie tez abstrakcja, choc tam sa wieksi trolle niz tu kiedykolwiek byli, ale to juz forum zagraniczne... w sumie to w doopie byles, goowno widziales, delikatessen :P

Gość gość
nie ma takiego glupiego bruneta, ktory by na takiego brzydkiego tępaka jak fiku polecial :O wystarczy poczytac jej teksty by wszystko opadlo, a zdjecie to juz w ogole psychosomatyczna kastracja :O

Gość gość
no to W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J !! w podkokach :classic_cool:

Gość gość
Hahah - to jest to o czym pisał Mateusz. W drugiej odpowiedzi "doopa" "goowno" W trzeciej "dno" W czwartej "brzydki tępak" ...

Gość gość
W kolejnych: "z*********j" oraz "w*********j"

Gość gość
gość - skoro tez ci tu nie pasuje to równiez w*********j :classic_cool: nie bedziemy płakac :) Kafeteria to drugie najpopularniejsze forum kobiece w Polsce zaraz za Wizazem, poradzimy sobie bez was, adijos muczacosz :classic_cool:🖐️

Gość gość
no i co? lepiej ci zy****y chuyu? tylko nie peknij z tego samozadowolenia bo bedzie smierdziec jak z piizde jeza!

Gość gość
Kolejne "w*********j" . K***a ludzie - co z wami??????????????????

Gość gość
Kolejne: "z*****y ch*ju" ... Mateusz ma rację.