Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiary gondoli w wozku

Polecane posty

Gość gość

ktore wozki maja dokladne wymiary gondoli 70 dlugosci a 31 szerokosci?

Gość likaonkowa
no ja akurat mam Jane Muum z gondola micro i ona z tego co czytam w ulotce z wózka ma 74długości a szerokości 33cm ale wiesz ta gondola składa się na płasko, a reszta wózka do samochodu idealnie się mieści. My mamy małego matiza i spokojnie sama wózek w nim mieszczę

Gość gość
chodzi o to ze potrzebne mi pokrycie do gondoli o takim rozmiarze juz obojetnie z jakiego wozka aby pasowalo.do swojego nie moge znalezc nigdzie a nie wiem czy uniwersalne by pasowalo.na allegro maja takie uniwersalne pisze ze do prawie kazdego wozka pasuje ale nie wiem...

Gość gość
Qurcze to trochę małe te gondole, nie są za wąskie dla waszych dzieci?

Gość gość
masz gondolę 70cm? taką malutką? Dobra.. to nie jest ważne.. nie mierz długości całej gondoli tylko długości od końca gondoli do nap przy budce.. budki są różne, większe, mniejsze.. i może być tak, że duższa gondola ma większą budkę niż mniejsza, i np. do dłuższej godnoli będzie pasowało krótsze okrycie.

Gość likaonkowa
No ja nie wiem jakie wy macie rozmiary gondoli, nasz Jane Muum ma tyle ile napisałam wyżej i spokojnie dziecko się mieści.Zobacz w sklepach internetowych z wózkami to na pewno pokrycie dostaniesz. A jak nie to ja bym jakis śpiworek dokupiła i po krzyku

Gość gość
syn miał 70cm na pod koniec 5go mieisąca :) Ale mały musi być taki wózek. Aw temacie, to nie wiem gdzie taka malutka gondolka się zmieści ;)