Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Czy spełniasz ponizsze wymagania

Polecane posty

Witam Szukam kobiety ktora spełni poniższe wymagania :) - IQ powyzej 120 - umiejetnosc odnajdywania sie w towarzystwie - umiejetnosc reagowania w roznych sytuacjach pozytywnie - dowcipna - ambitna Interesujaca sie aktywnie: - psychologia - (najlepiej cos z dziedziny NLP i/lub hipnozy :)) - sportem - aktuwnie uprawia sport przynajmniej 3x w tygodniu! - dieta - wie co jesc i w jakich ilosciach :) - ma wlasna pasje! (jaka to juz mnie nie interesuje, wazne zeby sie potrafila w niej realizowac) Poza tym: - jesli nosisz sztuczne rzesy to od razu dziekuje - jesli ogladasz telewizje powyzej 30 min dziennie to dziekuje - jesli nie bylas przynajmniej 2x w zuciu za granica to musisz to szybko nadrobic Jesli spelniasz powyzsze kryteria, to zapraszam do rozmowy! w ktorej oczywiscie pojawia sie kolejne wymagania :D

Gość gość
hehe to jakis casting na najlepszą żonę :P

Gość gość
Polki z takimi zaletami nie szukaj szkoda czasu, tu są same pustaki!

Gość gość
a co ty oferujesz?

Gość pulkownik Jedlina
ok zacznijmu od pytan: 1. jaki czas osiagasz na 100 metrow i dlaczego tylko tyle 2. czy mozg ameby u ludzi to choroba dziedziczna 3. czy rumiankowa srajtasma jest papierem ktory potrafisz sam obsluzyc czy nadal w tym celu wolasz mamusie no i na koniec: mozna miec pretensje do garbatego ze ma proste dzieci ale swiadczy to o sporym niedorozwoju

Zapomnialem dodac, jesli jestes facetem to nie wypisuj bzdur w moim watku, bo i tak nie skorzystam :)

Gość gość
czyli nic, typowe 😴

A przepraszam! Wiek 20-25 lat ! dopuszczam odchyl od normy +/- 4 lata (to specjalnie dla Michala zeby siegnelo do wieku nastoletniego haha)

Gość gość
Co rozumiesz jako telewizje? Dvd, seriale telewizyjne, programy ogladane w internecie? Dopraszam sie sprecyzowania bo oto waza sie szale mojeg losu.

Gość brutalnie szczery
Żenada :P niby dorosły mężczyzna, a nie rozumie, że forum służy do rozmawiania, a nie do zamieszczania ogłoszeń :O

Gość gość
(kwiatek)

Telewizja, to powszechnie rozumiane pojęcie, a mianowicie oznacza ona, że pakują Ci do głowy sieczkę, którą oni chcą, a nie to co jest wartościowe i sam/sama chcesz oglądać

Gość Yienn
Witaj, spełniam Twoje kryteria. To znaczy jeśli ćwiczenia, jazdę na rowerze, jogę i wędrówki nazywasz "sportem" - nie uprawiam sportu wyczynowo. Właściwie, czemu to sprawdziłam? Chyba z nudy albo dla hecy. Sztuczne rzęsy bywają czasem ponętne ;-) ale nie mam. Jednakże... hm... czy Ty mnie czymś zainteresujesz? ;-)