Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam sie w wykładowcy

Polecane posty

Gość gość

tak w ogromnym skrócie. Nie wiem czy na mnie leci. Chwaliłam go, byłam dla niego miła, robiłam podchody pewnie to zauważył i od tego momentu zaczęły się przytulanki. Nie dotyka inych studentek (z tego co o nim mówią i co widziałam), do mnie się wtulał, obejmował, gilgotał po plecach. Dla mnie to było coś, plus dobre dogadywanie się, swobodna rozmowa, flirty. Przy innych dziewczynach zaczyna tak szybko flirt jak kończy z burakiem na twarzy. Przy mnie po flircie zanim pójdzie gdzieś potrafi stać parę min nic nie mówiąc i też jest miło. Tyle tak wiem było kilka dni temu.

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość zenon_z
jaka jest różnica wieku między wami i kiedy kończysz z nim zajęcia, i jak mogłaś się już zakochać? przecież semestr się jeszcze nie rozpoczął??? czy oprócz pleców łaskocze cię także w innych miejscach?

Gość gość
jak moglam sie zakochac skoro semestr sie nie rozpoczal, widzisz co piszesz? wyobraz sobie ze mialam z nim zajecia rok temu roznica to niecale 3 lata

Gość gość
nie ty jedna się z nim zakochałaś i nie ty jedna będziesz dla niego d*peczką

Gość zenon_z
jak nie macie w tym roku zajęć, ani nie będzieie mieć to sprawa jest czysta, różnica wielu niewielka, idz na konsultacje, ale zagadaj go o coś (np. żeby Ci wysłał materiały na prywatnego maila) i tak rozpocznij kontakt. jeśli to doktorant to może być nieśmiały, spróbuj niby to niechcący otrzeć się o niego na korytarzu, powodzenia!

Gość gość
lol no dowlalies mi z tym bujaniem :) hahahahahaha otrzec sie - no zaje**ta rada :D hahahahaha

Piszę z perspektywy byłej studentki, czego sie nauczysz, to Ci zostanie, a te bzdury jak zgrabny tyłek wykładowcy pozostaną tlyko zabawnym wspomnieniem ;)

Gość gość
tylko nie kazdy wykladowca maca wtula sie do swoich studentek. co innego komentowac tylki nauczycieli, a co innego takie zdarzenia... masakra...

Gość zenon_z
nie ma z czego sie śmiać, ja poznałem w ten sposób swoją byłą, dwa razy otarłem się o nią niby przypadkiem w bibliotece, powiedziała coś w stylu ej o co chodzi, ja na to, nic o czytasz to co ja, zagadnąłem o książkę, byliśmy w stoówce, zapłaciłem i tak się zaczęło

Gość gość
no nie ma. jednak koles nic nie zaproponowal, oprocz tego ze powiedzial ze chcialby dluzej rozmawiac ale musi isc i czeka na propozycje studentki... ktora nic nie rozumie z jego podchodow

Gość gość
no nie ma. jednak koles nic nie zaproponowal, oprocz tego ze powiedzial ze chcialby dluzej rozmawiac ale musi isc i czeka na propozycje studentki... ktora nic nie rozumie z jego podchodow

Gość gość
ma ktoś jeszcze pomysł?