Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie noworodka przy drugim dziecku

Polecane posty

Gość gość

moja corka bedzie miala 3 latka jak urodzi się synek. jak u Was wyglądało karmienie. Przepraszam, że powiem brzydko, wyjmowałyście "cyca" i dawałyście maluszkowi jesc na oczach starszego dziecka czy raczej się kryłyście?

Gość gość
To twoja córka nie wie jak wyglądają twoje piersi? Moja ma 2,5 roku i codziennie widzi mnie gołą od pasa w górę po prysznicu czy jak odkrywam się do balsamowania (córka lubi mi towarzyszyć w łazience) . Normalnie przystawiasz dziecko do piersi bez skrępowania obecnością starszej córki, wszak to też będzie kiedyś kobieta a ty wyciągniesz pierś a nie mężowskie klejnoty.

Gość gość
A w zasadzie dlaczego tatus ma nie pokazywać córeczce jak wyglądaja jego klejnoty? to ona jeszcze nie wie, jak wyglądają jaja u prawdziwego mężczyzny? No przeceiż przestraszy się, jak jej nie pokażecie tego zawczasu. unas mamy tradycje, że w sobotnie wieczory wszyscy razem się kapiemy w wielkiej wannie, i nasze dzieci wiedza jak wygląda nagie ciało dorosłej kobiety i mężczyzny. U was tak nie ma??

Gość gość
ja karmiłam normalnie przy 4 latku-najważniejsze to zachowywać się naturalnie jak dziecko zapyta co robisz to powiedz i tyle .Najgorsze jak będziesz sie z tym :chowac: przy dziecku a kiedyś cie zobaczy

Gość gość
Najglupsze co mozna zrobic to chowac sie po katach. Nie musisz siedziec z golymi cycami, normalnie odkrywasz tyle, ile potrzeba i gotowe. Moja corka co Prawda mlodsza byla, 2 lata miala, ale tez ciekawska - popatrzyla, przyjela do wiadomosci i przestalo ja interesowac

Gość gość
Karmiłam córcię przy 2 i pół letnim synku. Nie kryłam się. On reagował na to normalnie, nie kojarzy jeszcze że piersi to coś czego się nie odkrywa publicznie. Siostra pile mleczko mówił. Nago też mnie nieraz ogląda, jak wychodzę z pod prysznica. Jak go zaczną interesować genitalia to zacznę się zakrywać.