Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olutka885

zraziłam się do pozycji seksualnej

Polecane posty

Gość olutka885

mam kilka lat starszego faceta. Jest moim pierwszym. Jakiś czas temu gdy chcieliśmy kochać się na pieska i nie udawało się nam on stwierdził że zawsze mu dziewczyna pomagała. Wykrzyczałam że przepraszam że je*ał dzi*ki i ostro go zjechałam. Długo mnie później przepraszał, ja mu wybaczyłam bo to było jednorazowe a nasz związek trwa rok. Jednak zraziłam się do tej pozycji. Co zrobić?

Gość gość
pomagać mu, przecież powiedział.

Gość aron
Kochaj się z nim na kotką.

Gość gość
ale co wam się w tej pozycji nie udawało? nie mogliście trafić?

Gość gość
kupcie sobie żel nawilżający w drogerii i będzie dobrze

Wykrzyczałam że przepraszam że je*ał dzi*ki i ostro go zjechałam - ale właściwie dlaczego? I o co chodzi z tymi d****ami? A też przy okazj i- co mu wybaczyłaś?

Gość gość
Tak to jest jak facet bierze dzieciaka za dziewczynę. Facet niczemu winien, problem ma laska która nie potrafi sobie włożyć i jeszcze robi awantury.

Gość gość
przepraszam, miało być wsadzić.

Gość gość
Uwielbiam na pieksa, jest głęoboka penetracja. Jakas niewydmka jesteś, daj namoar na faceta.

Gość gość
To znaczy, Olutka, on ma 17 a ty 13 lat ?

Pozostaje skomentować to w prosty sposób - epch - dzieciaki do książek. Ja uwielbiam wsadzać k***ska sobie i pomagać, nie wiem co w tym dziwnego.

Gość gość
do Olutki: Najlepszą pozycją dla mężczyzny jest "po bożemu" gdyż nie utrudnia wytrysku spermy, Podobnie nie utrudnia ejakulacji "na pieska" Złą pozycją dla mężczyzny jest pozycja "na jeźdźca" gdyż penis jest zginany i wytrysk jest utrudniony, a to powoduje niepełny orgazm/przyjemność. Moja droga, mniej debilnej moralności a więcej praktycznej mądrości!! Mimo, że tak duupczą się psy, to jednak jest to pozycja poprawna. Przeproś męża za nietakt z powodu braku znajomości fizjologii seksu. Tak na marginesie, ile lat jesteś młodsza?.

Gość olutka885
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 15. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
a koles nie lepszy, co to za c***a, ktora trafic nie umie? no chyba ze ona ma dziure miedzy cyckami, to faktycznie, mogl potrzebowac jej pomocy