Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna000

Przestałam wierzyć w Boga

Polecane posty

Gość goscinna000

Straciłam z nim kontakt po nieudanej operacji mojego syna. Od tamtej pory gdy próbuję tak jak kiedyś mówić do niego, prosić o coś czuję pustkę. Kiedyś było inaczej kiedyś mi pomagał teraz nie ma nic.

Gość gość
"kiedyś mi pomagał" hahaha :D:D:D

Gość 4 wesela i pogrzeb
bywa niektorzy przestaja wierzyc w ludzi

Gość gość
Jak pomagał - wierzyłaś. Jak przestał - przestałaś wierzyć. Uważasz Pana Boga za swego lokaja?!

Gość gość
dlaczego sądzisz ze Bóg przestał Ci pomagać.A może ta dzieki tej nieudanej operacji Towje dziecko żyje..Nie można mysleć takimi kategoriami ,

Gość gość
...zwątpienie jest normą ...ale nie odrzucaj Go...

Gość gość
Jeśli Twój syn żyje - masz powód do wdzięczności i motywację, żeby dalej walczyć o jego zdrowie. Spróbuj docenić to co masz i zacznij za to dziękować Bogu. Zobaczysz, że wtedy zmieni się Twój sposób patrzenia na całą sytuację. Jak masz chwile zwątpienia to powiedz Bogu o tym prosto z mostu. Nawet proste "hej, chcę doświadczyć Twojej obecności, pokaż mi, że jesteś przy mnie" zadziała. Serio. Pamiętasz historię jak Jakub się wykłócał i walnął tekstem "nie puszczę Cię, dopóki mi nie pobłogosławisz"? Twardo powiedział, że czeka na Boże błogosławieństwo i je najzwyczajniej w świecie dostał. Bóg Tobie też pobłogosławi, tylko szczerze Mu o wszystkim powiedz. On poświęcił swojego ukochanego jedynego Syna, więc doskonale wie, co to znaczy krzywda własnego dziecka.

Gość gość
rzeczy się dzieją z powodów których nie możesz teraz objąć ziemskim umysłem a wszystkie i tak prowadzą do żródła ,można prosić nawet o życie dla kogoś ale i tak trzeba dodać niech się dzieje wola Twoja wszystko ma swój głębszy sens

Gość gość
po prostu stałaś się normalna

Gość gość
Nie masz pojęcia co jest dobre dla twojego syna a Bóg to wie i dlatego go zabrał - tam twój syn ma lepiej niż tu.