Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anonimowa ankieta dla PAń Wasze cipki jak je golicie

Polecane posty

Gość gość

1 wcale? 2 zostawiacie paseczek? 3 trójkącik? 4 inną fryzurę? - macie ku temu jakiś szablon czy robicie to u jakiegoś specjalisty? co zrobić, by np. mieć zygzaczek? 5 czy golicie tam na dole wszystko czy tylko na wzgórku łonowym> Tzn. zostawiacie troszkę na samym dole, czy nie?

Gość gość
1 lub lekko skracam.

Gość gość
1 wcale lub lekko przycinam

Gość gość
Karczuje wszystko ;) I z przodu, i z tylu ;)

Gość gość
Zawsze na łyso-czyli 5;] Ale ostatnio zapuszczam i będę tylko przycinała :)

Gość gość
Zostawiam trójkącik.

Gość gość
a jak myślicie- co preferują meżczyźni? bo ja zawsze byłam łysa, ale ostatnio mam paseczek, lecz wykonuję go amatorsko...wolałabym jakiś szablon, ale jak to zdobyć? wygląda to nieudolnie, dlatego chce wrócić do "zera". jednak zaczęlo mi się "zero" kojarzyć pedofilsko, więc teraz nie wiem... ale zdrugiej strony- jak jestem na zero, to widać cebulki, a to z kolei beznadziejne- jakie macie na to rady? a która z Was ma laser zrobiony?

Gość gość
Kiedyś na allegro widziałam takie różne szablony. Mój mąż woli normalne owłosienie, ewentualnie lekko skrócone. Na zero nie lubi.

Gość gość
ale jak wcale, to tam koło wejścia u pochwy tez nie? a tym z was, które wcale nie golą nic a nic- faceci robią wam czasem to językiem, czy się brzydzą?

Gość gość
Wlasnie, ktoras ma laserem potraktowane wlosy "tam"? Chetnie poczytam ale to chyba nie ten topik :P

Gość gość
ja juz się wypowiadałam, że zawsze na łyso a teraz zapuszczam. A powód głupi ale cóż ;] Mój facet zawsze widział mnie gładką, dobrze wydepilowaną a ostatnio zachorowałam na dłużej i nie miałam siły się ogarnąć na dole. Mieszkamy razem, więc i też śpimy :) No i jakoś się dobrał do mnie gdy miałam już dłuższe włoski. I jego reakcja? Zaczął mnie tam gładzić, dotykać, macać, lekko ciągnąć za włoski-no normalnie mnie głaskał jak jakiegoś kota. hahahaha Tak się tym podjarał, że mieliśmy najlepszy seks w życiu ;] I to na jego prośbę zapuszczam, bo stwierdził, że woli jak mam tam włosy- wizualnie i w dotyku. Ale każdy jest inny;]

Gość gość
Włosy koło wejścia do pochwy? :D Oczywiście, że mąż robi mi minetkę i sam się do tego wyrywa. We wnętrzu warg sromowych ani na łechtaczce włosów nie ma.

Gość gość
tak same wargi nie mają włosów ale wzgórek łonowy(który jest blisko łechtaczki, więc chcąc nie chcąc dotyka go)ma .

Gość gość
Po pierwsze włosy nie są obrzydliwe. Po drugie co najwyżej nosem ich dotyka. :D Tak jak i ja dotykam nosem robiąc loda.

Gość gość
no tak, nie ma... a powiedzcie, mam takie spostrzeżenie- włody łonowe trzymają zapach lpeiej...i to takie kobiecie jest, tak ładnie, ciepło te włosy pachną. ale jak jest okres, lub dłuższy dzień, to śmierdzi gorzej. niestety każdy medal ma dwie strony ja zaczęłam golić, kiedy kiedyś w chorobie, jak miałam katar, pod prysznicem wyciągałam zawartość nosa i mi poleciał gil na włosy i tam się zatrzymał, zaplątał. odkryłam jak już byłam wysuszona. pomyslałam, że jakby takie bombki na tej choince znalazł facet, to byłabym ugotowana....

Gość gość
Niżej też są włoski, blisko warg sromowych, ja je golę. Na górze zostawiam pasek, na zero nie podoba mi się, wydaje mi się, że lekkie owłosienie bardziej kręci niż pedofilskie na zero.

Gość gość
w jakim wieku zaczęłyście się golic lub eksperymentować z owłosieniem?

Gość gość
nosem? liżąc językiem w górę i dół łechtaczkę na pewno zahacza o te włosy wyżej. A gdzie penis i jego podstawa na której rosną włosy ;]Chyba, że dajesz rade całego do końca wziąć do ust to może wtedy dotkniesz nosem tych włosów ;]

Gość gość
Daję radę wziąć całego do buzi. Lizanie łechtaczki w górę i w dół jest akurat średnio przyjemne i mój mąż o tym wie. A łechtaczka od włosów, które znajdują się na zewnątrz warg sromowych większych jest dość daleko. A nawet gdyby o nie zahaczał to co? :D Włosy, które są niżej znajdują się jakieś 3 cm od wejścia do pochwy i jest ich niewiele. Sprawdziłam w lusterku. :classic_cool:

Gość gość
lizanie łechtaczki średnio przyjemne??????

Gość gość
to masz mało włosów-pozazdrościć. Ja niestety muszę wygolić te okolice ...a nie lubię tego ale co zrobić.

Gość gość
Przeczytaj przynajmniej pół zdania, a nie tylko pierwsze dwa słowa.

Gość gość
a czym golicie? ja zwykłą maszynką...

Gość gość
Depiluje kremem, zawsze mi zostaje jeżyk. Na zero tylko okolice bikini

Gość gość
jaki krem? polecisz mi? i potem z tym kremem sciągasz maszynką czy jak?

Gość gość
ja jak depiluję to pęsetką wyrywam włosy z okolic bikini(bo cholery mi się od maszynki rozrosły), wzgórek i okolice warg sromowych maszynką albo wspomagam się depilatorem.

Gość gość
jezu...pinsetą? to musi boleć!