Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anonimowa ankieta dla PAń Wasze cipki jak je golicie

Polecane posty

Gość sexy czika
jadę na łyso, pachwiny depilatorem, reszta kremem maszynką zależy akurat jak mi się chce i ile mam czasu

Gość gość
ponawiam- jakim kremem?

Gość gość
hello? jaki krem najlepszy dla depilacji okolic intymnych?

Gość gość
Ja uzywam veet fioletowy

Gość gość
i potem traktujesz włosy maszynką? najpierw krem, a potem maszynka?

Gość gość
Źbieram szpatulka,nie jade po kremie maszynka bo bym cipke pozacinala :-D

Gość gość
Wszystko co się da to do zera, zostawiam tylko mały paseczek na wzgórku. Używam maszynki, moja skóra już dobrze to znosi (chociaż fakt, początki były kiepskie). Próbowałam kiedyś kremem, ale tylko się wkurzałam, wypaprałam cała i jeszcze siedzieć i czekać aż to to zadziała...czułam się jak głupek :p to nie dla mnie. Aha, i golę się mimo iż jestem sama od jakichś dwóch lat, co się równa temu, że seksu nie uprawiam od tego czasu. Ale robię to dla siebie - lepiej się tak czuję.

Gość gość
chyba spróbuję veet- a to usuwa cebulki?

Gość gość
ja po goleniu mam efekt gladkosci przez 1 dzien, potem pojawia sie klujacy jez no i koniec zabawy rodem z p***o. Robie to dla faceta bo jak mowi: "nie lubie calowac wlosow, bo chyba nikt nie lubi, he?" i ma za swoje. Wasi tez tak maja? Wola byc pokluci czy miec wlosy w zebach? :)

Gość gość
żeby było idealnie gładko, musiałby być laser, ale wtedy nie ma odwrotu- znudzi się i co? nie odrosną...?;-(

Gość gość
Ja mam w d***e co on lubi. Minetki robić nie potrafi, więc nie robi, a ja mam włosy, bo nie lubię sie golić. I jak mu nie pasuje, t zawsze sobie może znaleźć łysą.

Gość gość
to masz dobre podejscie, ze masz w d***e ale ja lubie minety, ale jak mam tam wloski to niemrawo jakos moj facet mi to robi. Zapuszczam czesto z koniecznosci bo golenie mnie mocno podraznia w tych okolicach i musze odczekac przed kolejna depilacja.

Gość gość
to może zmień faceta? Skoro on jakoś niemrawo myśli o twoim komforcie, to może czas na kogoś, kto zrozumie, że depilacja nie jest najważniejszą rzeczą w związku

Gość gość
woskowanko najlepsze! polecam ;d

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)

Gość gość
Kilka lat temu zaczęłam używać wosku. Nie chciałam iść do żadnego salonu, żeby obca baba mi robiła brazyliskie bikini, więc kupiłam wosk i paski (profesjonalne, bo te gotowe z supermarketów dobrze nie chwytają). Kilka pierwszych depilacji to był jakiś koszmar, ale efekt był tego wart. Po kilku miesiącach zostało tak mało włosków, że nie opłacało się tego wosku podgrzewać, więc zainwestowałam w depilator i od tej pory go używam. Zostawiłam tylko pasek na wzgórku.