Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odbiera ode mnie telefonu od 2 dni a uprawialismy seks

Polecane posty

Gość gość

bylam z facetem 4 lata i rozstalismy sie w ubieglym roku i tez sie od niego wyprowadzilam. nie widzielismy sie na oczy od tamtego momentu, az do soboty, gdzie to sie spotkalismy na festynie i od slowa do slowa wyladowalismy u niego a potem w lozku. dzwonilam do niego w niedziele, sobote.. pisalam smsa i zero odzewu :(

Gość sierzant zielonka
zalatwil co chcial mozesz spadac takie zycie

Gość gość
Nigdy nie odzywaj się do chłopaka pierwsza... widzi, że Ci zależy to będzie chciał to wykorzystać. Jeżeli nadal coś do Ciebie czuje to sam się odezwie, jeżeli nie, to szkoda Twojego czasu.

Gość gość
Hehe i dobrze ci na co liczysz?

Gość gość
jakie k***a czuje.. ja nic do niego nie czuje, on do mnie tez.. ale czas spedzilismy z***biscie przegadujac cala noc z przerwami na seksik.. nie chce do niego wracac ani nie spodziewam sie zadnej wielkiej fali uczuc... tak po prostu w kulturalnym i ludzkim odruchu zainteresowałam się co u niego.. a faceci sa jacys p******i. boje sie ze bede chciala do niego wrocic? ze nie dam mu spokoju?? buheheh nic z tych rzeczy

Gość gość
Nie odzywa się bo ma hiva i nie wie jak ci o tym powiedzieć. :)

Gość gość
Dzwonie regularnie na sex telefon ze strony sextelefon.twojweekend.com , nie spodziewałem się że przez telefon mogę się tak pobudzić seksualnie.