Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szminka roz

4 lata od rozstania a on zacząl codziennie do mnie dzwonić

Polecane posty

Gość szminka roz

hej, rozstaliśmy się jakieś 4 lata temu z jego inicjatywy, główny powód był taki, że poświęcałam mu mało czasu i on poczuł się olewany, oraz to że nie zdecydowałam się na współne mieszkanie. Ja próbowałam to odkręcić , ale już nie chciał ze mną być i szybko znalazł sobie inną. Bardzo to przeżywałam , dzwoniłam , prosiłam , nic to nie dało. Po pół roku znalazłam sobie chłopaka od tamtego czasu mamy sporadyczny kontakt, przez gg, albo telefon, wszytko w tajemnicy przed jefo dziewczyna i moim chłopakiem. Od pewnego czasu pomimo tego , że mieszkają razem , on prawie codzinnie do mnie dzwoni lub wysyła sms. O co mu może chodzić?

Gość gość
Chce p******ć po staremu.

Dodam , że my bylismy w związku tylko rok , a oni już są 4lata. Nie wydaje mi się , że chciałby wrócić. Nudzi mu się? Traktuje mnie jak kumpla?

Gość gość
chce cie ruhać

Gość różowypalusznik
po prostu chwilowo nie ma gdzie umoczyć albo wie, że aby kopulować przygodnie trzeba mieć spokojną, pewną przystań.

nie wydaje mi sie żeby o to chodziło, nie padają żadne propozycje ani aluzje, po prostu rozmawiamy, jak minął dzień i tyle

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.

Gość gość
zamówiłam urok miłosny i dostałam rozstępów, odradzam

Gość gość
Polecam Ci moja wrózkę Sofii. Ona Ci napisze jakie są prawdziwe jego intencje. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl