Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z poderwaniem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 18 lat i do te pory nie miałem dziewczyny jakos tak wyszlo... zacząłem pisać na facebooku z dziewczyną która mi się podoba i z kórą się trochę znamy. Jakieś dwie godziny temu skończyliśmy rozmawiać i mam problem bo czuję że chyba powoli kończą nam się tematy. Przed skończeniem zaczeliśmy odpisywać do siebie z dłuższymi przerwami 2-3 min. Czuję się głupio bo wydaje mi się że ona może się zacząć nudzić ze mną. Macie jakieś rady bo jestem wygląda na to słaby w te klocki i bardzo się boję że zacznie odczuwać że wieje odemnie nudą :/ Pozdrawiam.

Gość nikkkiii
Wyluzuj się,mów o tym co cie śmieszy, co lubisz czego nie , żartuj,rozmawiaj tak jakbyś gadał z najlepszym kumplem ( oczywiscie nie we wszystkich sprawach :) ) wyslij jej link np walki mma i podyskutujcie o tym To tez zalezy jaka masz dziewczyne przed soba

Gość gość
tylko chodzi o to że tak jak pisałem nie miałem jeszcze dziewczyny i boję się że nie będę miał odpowiedniego podejścia :/ Oprócz tego dochodzę do wniosku że jestem trochę nieśmiały :( taka wredna wada... no nic czuję że nic z tego nie wyjdzie bo pewnie okaże się przeciętnym facetem dla niej, ale spróbuję.