Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem szczęśliwy

Polecane posty

Gość gość

gdy widzę tematy typu: mąż mnie zdradza, zostałam porzucona z dzieckiem, chłopak mnie bije, poniża itp. Kobiety świadomie sobie takich facetów wybieraja to niech teraz cierpią:)

Gość gość
Ale jesteś głupi. A jak ktoś się zmienia po ślubie to co? Skąd dziewczyna miała wiedzieć? Tak samo jak dziewczyna zostawi faceta, skąd miał wiedzieć że podczas ich idealnego związku przyprawiala mu rogi? Nikt nie jest jasnowidzem. A Ciebie chyba żadna kobieta nie kocha, stąd ta nienawiść.

Gość gość
to nie jest nienawiść tylko jasne patrzenie na sprawę. kobiety lecą na złych facetów, większość tych złych bierze do związku a dalej to już ich problem :P

Gość gość
cudowny synus mamuni koniotrzep znowu zalozyl zalosny temat:o ciulu potrafisz cos innego niz trzepanie konia i trzepania paluchami po klawiaturze? :D

Gość gość
Szkoda, że zamiast być szczęśliwy ze swojego życia, jesteś szczęśliwy z nieszczęścia innych ;)

Gość gość
s********j j****a k***o!

Gość gość
wiecie co rozumiem autora, i jest w tym sporo prawdy:O Jeżeli taki pan zmienił się po ślubie na chama i dziada to dla czego kobieta nie odejdzie tylko godzi się na takie traktowanie ? Mam koleżankę która już jest w toksycznym związku. Chłopak ją wyzywa, kilka razy popchną z taką siłą ze przewróciła się na chodnik a ona z nim jest ... Druga znajoma też narzeka na traktowanie przez swojego chłopaka, niejednokrotnie przez niego płakała jak się zapytałam dla czego od niego nie odejdzie to odpowiedziała mi ze boi się ze już nikogo nie znajdzie, ze zawsze będzie sama.Inna znajoma kilka lat była w związku małżeńskim, On ją zdradzał na prawo i lewo oczywiście awantury, i pobicia też miały miejsce.Zdecydowała się na rozwód jak podczas kolejnej awantury zaczął ją dusić Sama jestem kobietą i nie potrafię zrozumieć ich zachowania koleżanka opowiadała jak jej znajoma latała po ścianach w dniu ślubu ...