Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najdłużej nie uprawialiście seksu w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

pytanie do osób żyjących w małżeństwie: ile najdłużej nie uprawialiście seksu i jaka była przyczyna?

Gość gość
1,5 roku potem byl rozwod :P przyczyna- wieczne klotnie, awantury itp ...

Gość gość
4 miesiące, coś na kształt separacji.

Gość gość
może zacznę od siebie - my ok. 2 miesięcy po porodzie, czasem sie zdarza że nie uprawiamy seksu 3 tygodnie a czasem uprawiamy co 3-4 dni, a jak jest u was?

Gość gość
2tygodnie, bylam w szpitalu na operacji plus okres dochodzenia do siebie. Nie wyobrazam sobie inaczej, chyba ze z powodu porodu i pologu. Nasz staz 10 lat.

Gość gość
w tygodniu jest cięzko, każdy zmęczony, praca itp ale w weekend to 2x dziennie

Gość gość
półtora miesiąca to było najdłuyżej. tuż przed porodem i chwile po. po porodzie po 3 tyg był już sex. no i jest przynajmniej raz w tygodniu, zależy jak pracujemy

Gość gość
z 10 dni, przyczyna - okres + przeziębienie ;)

Gość gość
6 tyg.polog po porodzie,le byl sex oralny i anal,a tak ,ze zadnego seksu nie bylo to chyba 4 dni najdluzej nic

Gość gość
ok 2 miechy przez poród+połóg, a tak raz na tydzien czasem czesciej

Gość myślicie tylko pochwami
obrzydliwy temat :O chyba nigdy nie wyjdę za mąż

Gość gość
hahaa samo życie :D uważasz ze seks jest obrzydliwy? :D

Gość gość
6 tygodni - polog.

Gość gość
a gdzie tu seks? myślę, że młodą dziewczynę odrzuca raczej fakt, że można się bzykać tylko raz w tygodniu. niezła lipa. nie dość, że musisz się użerać cały czas z tym samym dziadem, to seksu mniej niż za singla..

Gość gość
seks raz na tydzien to norma

Gość gość
różnie u nas bywa czasami seks jest codziennie, a czasami nie kochamy się tydz. Najdłużej seksu nie było po porodach, po pierwszym ze 3 tyg, po drugim miałam cesarkę to prawie 2 m-ce, ale nie było to takie absolutnie nic, tylko nie było penetracji, a seks oralny + pieszczoty ręką . A i jeszcze 5 tyg po wymrażaniu nadżerki, ale to tak jak wyżej. Tak absolutnie nic to nie pamiętam, może z 2 tyg.

Gość gość
norma, owszem- dla moich starych w wieku po 60 lat..

obrzydza mnie to, bo wynika że ludzie biorą ślub aby się na okrągło rypać :O ja jestem młodą dziewczyną, kiedyś w związku z równie młodym i atrakcyjnym chłopakiem, nie uprawialiśmy seksu kilka miesięcy (nie na początku a w połowie związku), spędzaliśmy ze sobą fanstycznie czas bez tego. Wiedziałam,że mu na mnie zależy a nie tylko na posuwaniu :O

Gość gość
my juz prawie 2 lat bez

tylko dziura wam sie zrośnie po porodzie i już kolejne dymanie i płodzenie :O ale rozumiem,że nic innego nie jesteście swoim panom i władcom zaoferować :( grunt,że macie pierścien na palcu, zmienione nazwisko i szpanik przed koleżankami :D nie dziwię,się ,że tyle rozwodów jeśli maksymalny wasz czas bez seksu to kilka tygodni. Później nie dacie przez miesiąc, dwa i was rzuci :D :D 🖐️

Gość gość
"obrzydza mnie to, bo wynika że ludzie biorą ślub aby się na okrągło rypać " Drogie dziecko, jedną z podstawowych funkcji małżeństwa jest zaspokojenie popędu płciowego małżonków. Popędu zupełnie naturalnego, zdrowego, takiego samego jak głód, pragnienie czy potrzeba snu. Potrzeb podstawowych i najważniejszych dla człowieka.

Z tą różnicą droga Pani, że bez jedzenia, picia po kilku dniach można umrzeć, bez snu również, od braku seksu chyba jeszcze nikt nie umarł. A może się mylę?

Gość gość
a kto powiedział ,że dajemy , bo oni tego wymagają? ja daje , bo chcę , mam taką potrzebę i czerpię z tego maksimum przyjemności. Nie robię tego z obowiązku.

Gość gość
ale brak zaspokojenia może prowadzić do frustracji i wtedy kłótnie o byle co gotowe

Gość gość
zwierzęcy popęd

Gość gość
myślicie tylko pochwami Ty to chyba aseksualna jesteś :O wybierz sie do psychologa albo seksuologa to Ci wytłumaczy, że seks jest bardzo ważny w związku dwojga ludzi.

Gość gość
Nikt nie umarł, ale brak seksu daje objawy psychosomatyczne. A Twoje wystawianie faceta na próbę świadczy o niedojrzałości i pozwala podejrzewać, że jesteś osobą oziębłą.

Gość gość
gdyby kobiety miały pasje, potrafiły malować, budować itp. to ich jedyną rozrywką nie byłyby plotki, pieluchy i nadstawianie ;) już faceci są mniej prymitywni ,częściej mają jakieś hobby

Gość gość
zawsze twierdzilam, ze ktos kto nie lubi seksu, ktos kto nazywa go obrzydliwym itp. po prostu nie zaznal prawdziwego orgazmu ;)