Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBIOTYKI

Polecane posty

Gość gość

Jakie probiotyki stosujecie u swoich maluchów? co polecacie? mi lekarka przy antybiotyku dla córki ( 6 mc) poleciła BioGaje, ale 5ml kosztuje prawie 40 zł czy wszystkie probiotyki takie drogie??

Gość gość
Tak drogie są ale u nas Biogaja się sprawdziała w 100%. Ja dawałam do roku codziennie po 5 kropli. Zero chorób.

Gość gość
czyli takie probiotyki można podawać nie tylko jak dziecko chore i bierze antybiotyki? dobrze rozumiem??

Gość gość
tak dobrze rozumiesz. Z tym ze są dwa rodzaje Biogai jedna czysta druga z wit D więc jeśli dajesz dziecku krople wit d to żebyś nie zdublowała. Poproś o tą bez wit d i większą buteleczke bodajże 10 ml lepiej sie opłaca niż 5 ml.

Gość gość
ja podaję dicoflor30 w saszetkach. zamawiam na stronie doz i kosztuje 12 saszetek ok. 19 pln

Gość gość
ja podaje tylko jak córka bierze antybiotyk... na codzien nie podaje jej żadnych "specyfików"

Gość gość
Ja też codziennie daję synkowi Biogaję po 5 kropli- ma 4 miesiące.

Gość gość
ja polecam dicoflor nie wiem czy są jeszcze jakies inne probiotyki, ale na pewno warto dawac

Gość gość
Ja podawalam Acidolac baby

Gość gość
bio gaja jest taka droga bo jest w kropelkach-inne probiotyki są w proszku który musisz rozpuścić w wodzie,mleku. Moja peditara twierdzi że te płynne probiotyki mogą nie być skuteczne.Ja podaję córkom latopic/nie zawiera mleka/.