Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny prawdziwej milosci ale jakos nie moge znalesc

Polecane posty

Gość gość

Nie ma takich kobiet, nawet na uczelni. Albo kieruja sie wygladem, albo seksem, i to sie wg nich nazywa milosc. Ja jestem w miare atrakcyjny, dziewczyny same zwracaja na mnie uwage. Ale jak widze ze to tylko dzieki wygladowi to chce mi sie jednoczesnie i smiac i plakac. Chcialbym w koncu znalesc wartosciowa dziewczyne, z ktora nawiaze najpierw bliskosc na poziomie platonicznym a nie jedynie fizycznym. Mowi sie ze dziewczynie wystarczy uroda, ale to bujda. Wogole mnie nie pociagaja te sex wampy, z bardzo kobiecym cialem ale mentalnoscia i charakterem faceta. Kobiecie nie pasuje ofensywna drapiezna sex postawa, moim zdaniem traci na tym bardzo wiele. Niestety prawdziwych kobiecych kobiet juz nie ma. Tylko szybki sex sex sex

Gość gość
rozumiałabym twoje dylematy gdybyś miał 15 lat. Ale ty chyba młodzieńcze miłości po prostu przespałeś. Ponadto mam wrażenie, że jesteś na jakiejś prywatnej uczelni, bo analfabetów na normalne nie przyjmują raczej. O ile w ogóle to nie jest jakieś prowo nastolatka :) Na studiach to szuka się już żony a nie panienki do romantycznych spacerów w swietle księżyca :)

Gość gość
Skoro nie ma na uczelni to poszukaj gdzie indziej, na przykład za pośrednictwem biura matrymonialnego. Bardzo dobre biuro matrymonialne masz tutaj: http://www.dobrezwiazki.pl/. Zgłoś się do pani Małgorzaty stamtąd - jest naprawdę świetna i na pewno kogoś dla Ciebie znajdzie.

Gość gość
Przerobiłam Twoją wypowiedź, tak żeby nie nazywano Cię analfabetą na prywatnej uczelni. " Nie ma takich kobiet, nawet na uczelni...albo kierują się wyglądem albo seksem. To według nich nazywa się miłość? Ja jestem w miarę atrakcyjny; dziewczyny same zwracają na mnie uwagę, ale gdy widzę, że to tylko dzięki wyglądowi to chce mi się jednocześnie śmiać i płakać. Chciałbym w końcu znaleźć wartościową dziewczynę, z która nawiąże najpierw bliskość na poziomie platonicznym, a nie jedynie fizycznym. Mówi się, że dziewczynie wystarczy uroda, ale to bujda. W ogóle mnie nie pociągają "sex wampy" z bardzo kobiecym ciałem, ale mentalnością i charakterem faceta. Kobiecie nie pasuje ofensywna drapieżna seks postawa. Moim zdaniem traci na tym bardzo wiele. Niestety, prawdziwych "kobiecych" kobiet już nie ma. Tylko szybki seks, seks, seks."

Gość gość
Oj, przepraszam zapomniałam o odstępie po przecinkach w ostatnim zdaniu. "Tylko seks, seks, seks."

Gość gość
Oj, przepraszam. Zapomniałam o odstępie po przecinkach w ostatnim zdaniu. "Tylko seks, seks, seks."

Gość gość
I tak nie znajdziesz... przykro mi, ale takie czasy. Kobiety zmieniają się w seks machiny.. a to wszystko przez was, przez facetów. Porządna, szanująca się dziewczyna ZAWSZE przegra ze szmatą

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Na studiach to szuka się już żony" co ty pleciesz, na studiach to się mężów szuka ale broń boże już żony szukasz prawdziwej miłości ale kobiety inaczej kochają od facetów więc jej kurna nie znajdziesz, kapujesz??