Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cffdfsgdfhag89

kiedy on staje sie oziębły

Polecane posty

Gość cffdfsgdfhag89

Facet z którym jestem od ośmiu miesięcy nagle stal sie olewczy, nic go nie obchodzi, nie widujemy sie prawie w ogóle ostatnio, tyle co w pubie albo wśród znajomych...Nic mi o sobie nie mówi, nie wspominając już o tym, że o nic mnie nie pyta...Z niczym sie ze mną nie dzieli, wszystkiego dowiaduje sie od innych, nie wiem co się nagle stało, z dnia na dzień zmienił do mnie stosunek, zastanawiałam się czy może nie ma innej, ale wątpie...bo znam ten typ człowieka, poradźcie ludzie, moze ktos był w podobnej sytuacji ? Nie wiem co robić, to ja z początku byłam mniej dostępna i chętna na ten związek, starał się, pisał.. już mu się znudziło ? Po takim czasie ?

Gość gość
zaczął fiuta trzymać w zamrażarce

Gość cffdfsgdfhag89
usmiales/las sie ? to bardzo mi miło, ale wiedz, że to było słabe :D :classic_cool: 🖐️

Gość gość
to może po prostu jego spytaj, zamiast obcych ludzi którzy was nie znają i nie mają pojęcia..

Gość gość
z dnia na dzień zmienił do mnie stosunek, zastanawiałam się czy może nie ma innej, ale wątpie...bo znam ten typ człowieka, poradźcie ludzie, moze ktos był w podobnej sytuacji xxxxxxxxxxxxxx no to skoro tak świetnie "znasz ten typ" to po co nas, nie znających, pytasz co się z nim dzieje??? i nie wmawiaj sobie! - gówno go znasz, ale chcesz okłamać i siebie i nas!!!

Gość gość
mialam tak, bardzo podobno sytuacja, jednego dnia wielka milosc z jego strony, a na drugi dzien - ochlodzenie relacji, opryskliwy. w koncu go wypytalam o co chodzi ,,, i zerwal. niestety, ale cos mi sie widzi, ze to juz koniec zwiazku.

Gość gość
Prawdopodobnie ma już inną na oku dlatego zmienił tak nagle stosunek do Ciebie. Miałam podobny przypadek i wszystko na to wskazuje lub stwierdził że "to nie to". Napewno nie zachowuje się tak facet któremu zależy na kobiecie... polecam książke " dlAczego mężczyźni kochają załozy" ( daje do myślenia.) pozdrawiam

Gość gość
uprawiacie sex?

Gość gość
tez tak myslę, pewnie ma juz inna na oku dlatego jest taki oschły, poprostu sie wie kiedy facet jest zakochany i mu zalezy a kiedy olewa, pozatym.......fakt !!!!!! faceci wolą zołzy, szkoda że nie umiem być taka,kiedy się wściekam to mój facet uśmiecha się i mówi moja kochana osa ale kiedy jestem w nastroju i chodze koło niego jak koło jajeczka to zwyczajnie mnie olewa i nie zwraca na mnie uwagi

Gość cffdfsgdfhag89
no niestety wszystko ku temu zmierza, nawet na spotkaniu i wyjasnieniu całej sytuacji mu nie zależy..nie odpisuje na smsy i ma do mnie pretensje, że sie kłócę i chce wyjaśnić.

Gość dgdgdgd
no to witaj w klubie.

Gość gość
odpowiedz jest prosta - czeka az go zostawisz, bo sam nie ma to odwagi a i nie chce wysjc na drania zostawiajac ciebie, woli sie usprawiedliwiac przed soba ze to przeciez ty go rzucilas. Tyle w temacie.

Gość cffdfsgdfhag89
ale w taki sposób ? co nagle mogło sie takiego stać ?? nagle mu sie odwidziało ? On jest bardzo uczuciowym i wrazliwym facetem..

Gość cffdfsgdfhag89
?:( nie mogę, ciagle mam ochotę napisać.. wiem, że nie mogę...

Gość gość
no ja wlasnie nie rozumiem dlaczego mój facet zawsze jak się złoszcze- mówi mi- " jak ja cie taką kocham!:)", albo mówi - "taka jestes seksowan jak się wkurzasz"....No powiedzcie, czy to jest normalne?

Znudził się. Rutyna po prostu. Pewnie potrzebuje czegoś nowego. Spróbuj dać mu czas na odpoczynek. Broń boże nie naciskaj, to pogorszy sprawę. Odsuń się od niego na miesiąc i zobacz, co się stanie. Ale odsuń się tak kompletnie, nie pisz, nie dzwoń. Wiem, że to trudne, ale tylko wtedy przekonasz się, czy to ma jeszcze sens.

Gość cddfgsgdfhag89
ale jak rutyna ? nagle przestalo mu zalezec ?? mowil, ze kocha..i nagle, ot tak? mielismy sie spotkac poprosilam go zeby akonczyl to jak czlowiek, unika mnie, pisze e powinnismy sie spotkac i pogadac..pozniej nie odpisuje, tak nie powinno sie robic, czemu nie moze powiedziec wprost ?? tylko mnie meczy

Gość gość
Tak czasami już jest i nic na to nie poradzisz... jedyne co mozesz w tej sytuacji sensownego zrobic to odsunąć się od niego ( wiem ze to trudne i łatwo mówić ) nie pisać nie dzwonić, wtedy byc moze zapali mu sie lampka ze moze Cie naprawde stracic, a jezeli nie zapali mu sie lampka to przynajmniej zachowasz swoja godnosc i dume a sprawe bedziesz miala jasna ( po prostu mu nie zalezy, tak sie czasami dzieje i nie mozesz obwiniać siebie)

Gość cddfgsgdfhag89
nagle mu nie zalezy ? wiecie jakie to ciezkie ? On jest dosc wrazliwy tak samo jak ja, chociaz moze nie tak samo patrzac na zaistniala sytuacje.. to on byl za tym zwiazkiem, bardziej z poczatku... a myslicie ze moze byc taka sytuacja, ze ma jakis problem ? i po prostu potrzrbuje czasu ? Nie moge uwierzyc w to po prostu ...no nie mogę :( od kilku dni wegetuje.

Gość kasiasty babsztyl
Szczerze? Ja NIGDY nie pojmę, czemu się tak certolicie kobiety Do mężczyzny jak do kryształowego jajka - och jej nie wolno go naciskać, ach ojejejej nie wolno spłoszyć cudnego ptaka rajskiego :P ach ach och och. Faceci to WYKORZYSTUJĄ! To nie jest atrakcyjne dla kolesi. To wygodna cecha wynikająca z naiwności kobiet - jeżeli załatwię do delikatnie ergo nie ośmielę się mego bożyszcza zapytać WPROST to mnie nagrodzi swą łaskawością. Według mnie OLEJ delikatność i powiedz mu prosto w mordę :P, że NIE MASZ najmniejszego zamiaru pierwsza z nim zrywać, jeżeli się znudził i nie ma odwagi tego powiedzieć to ma problem :P a Ty nie zamierzasz mu ułatwić sprawy :P i tyle.... NIE certol się z piz.......ami w portkach :D dzięki temu zrobisz coś złośliwego zatem w oczach samca będziesz atrakcyjniejsza no bo wszak zła kobieta, zołza = sexy bóstwo oł maj gad :P a po drugie utrudnisz tchórzowi sytuację, narobisz mu smrodku, niech się cipondel męczy i poci jak to zakończyć. Spraw żeby ucieczka i wykręcanie się od Ciebie było trudne i nieprzyjemne i żeby był zmuszony do wyduszenia z siebie prawdy :D Lachociągi bez jajek należy gnębić a nie im kadzić :P

Gość cddfgsgdfhag89
to co w takim razie znow mam do niego napisac ???