Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosix

Trudności szkolne

Polecane posty

Gość mosix

Witajcie.studiuje pedagogikę i pisze prace mgr na temat trudności szkolnych..czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć gdzie znajdę sam termin trudności szkolnych, bo cały czas mi wyskakują niepowodzenia szkolne..

Gość vfbxndsm
Ja pierdziele. Mam nadzieje ze ten temat to prowokacja, bo aż się żenuję czytając coś takiego. Studentka, hehe. Dobre. "Wyskakują mi" :D A do książek to nie łaska? A promotora przyszła pani magister nie ma? Zajęć nie miała i materiałó do nich?

Gość MO_SAD
czy export pieczarek jeszcze sie oplaca? :classic_cool:

Gość vfbxndsm
materiałów*

Gość vfbxndsm
Życzę powodzenia w pisaniu pracy na temat, którego znaczenia nie potrafisz ani wyjaśnić ani znaleźć wyjaśnienia.

Gość mosix
ech..głupotą było tu pisać..przecież ludzi życzliwych i pomocnych nie ma, najlepiej zamiast pomóc i coś polecić to po prostu najprościej zjechać. Dziecko ( bo nikt dojrzały by tak nie napisał i przede wszystkim student który zdaje sobie sprawę że napisanie pracy mgr i szukanie materiałów nie jest wcale takie proste) chodzi mi o podpowiedz, jakąś książkę, bo być może ktoś pisał na ten temat i jest tak życzliwy podzielić sie wiedzą z jakiej książki korzystać. Widać ze na tym portalu są sami idioci a nie poważni ludzie..

Gość gość
A trudności i niepowodzenia to nie to samo?

Gość mosix
nie nie..trudności szkolne to bardziej szerszy termin to połaczenie wszelkich trudności szkolnych tzn i niepowodzeń edukacyjnych i trudnosci wychowawczych..niepowodzenia to rozbieżności miedzy tym co uczeń umie a co sie od niego wymaga..i najpierw muszą wystąpić trudności żeby była mowa o niepowodzeniach

Gość gość
Bardzo poważne trudności w szkole mają np dzieci z ADHD. Brak akceptacji, poniżanie, wyśmiewanie itp