Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaFifi

ile siedzą przed telewizorem wasze półtoraroczniaki

Polecane posty

Gość MaFifi

Wiem wiem,ze pewnie 98% was tu nie pozwala dzieciom na tv.. ale ja tam od niedawna,jak nadeszły deszczowe dni,bądź dziecko było chore..teraz znów...ile można czytać książeczki,bawić się w dwóch pomieszczeniach...:/ (kuchnia+salon i sypialnia) razem gotujemy to dziecko ma "zajęcie" ale chcę mieć chwilkę dla siebie ,wypić kawę na spokojnie np. i wtedy włączam dziecku bajki nie długie po bo coś ok.20min. ale dziś póściłam mu 2x po 20min... i miałam słodką chwilę dla siebie....wiem,że dobrze nie robię i staram się nie włączać często ale potrzebuję odetchnąć

Gość mirotkavvv
Mój wprawdzie troszkę większy ale bajki ogląda bardzo sporadycznie. Żeby np móc w spokoju napić się kawy to po prostu daję mu coś czym zajmie się na dłużej. Ostatnio wkrętarkę męża ale taką małą. Krzywdy sobie nie zrobi a a jaka frajda .

Gość mirotkavvv
Robię też różne tunele, buduję myjnie z desek do krojenia itd. Garnki,łyżki, ryż makaron itd itd. Młody się bawi z ja mam chwilę spokoju.

Gość gość
Moja półtoraroczna córka nie lubi bajek, w ogóle jej nie interesują:/

Gość MaFifi
Ja jakbym dała mojemu ryż do zabawy czy makaron to zaraz by zjadł :D wszystko żerca...:/ Mnie już pomysłów brakuje

A mój wcale nie chce bajek. :( wogole tv go nie interesuje, a chętnie bym mu włączyła nawet i na godzinę.

Telewizja w ogóle moją nie interesuje ale piosenki puszczone na laptopie to ogląda (gumi miś) a dziś jej włączyłam teletubisie. 7 minut świętego spokoju

Gość MaFifi
no moje dziecko jakby mogło to by pewnie non stop oglądało bajki......:/

Gość gość
Aż kineskop się nie rozpieprzy.

Gość gość
podnosze:)

Gość gość
My mamy jeden duzy pokój, więc tv jest dość często włączony. Mały ma ponad 2 lata, bajek nie ogląda wcale-nie lubi, ale uwielbia reklamy i niektóre programy np. jaka to melodia, rodzinka.pl... i tak sobie zerka od czasu do czasu

Gość gość
Nie siedzi np żeby oglądać bajki. Tw włączony czasem ją coś zainteresuje np zwierzątka to chwili się skupi.

Gość gość
ojjjj co ja bym dala,zeby moj synek spedzil przed tv 40 min...pomarzyc mozna:( ma 1.8mies i niestety bajki nie interesuja.. co najwyze3j zertknie na sekunde :( takze ciesz sie :)

Gość gość
ogląda w komputerze kilka razy po 3 minuty, czyli cały czas jestem z nim

Gość gość
oglada 2godzin. ma 14miesiecy

Gość gość
mam to w nosie chce posprzatac wypic kawe, zrobic prace na zjazd.

Gość gość
Oglądał 30-40 min, max, godzinę. Ale to wieczorem, na dobranoc i puszczone z youtube bajki. Zdarzało się że puszczałam w ciągu dnia ale wtedy zamiast tych wieczorem. TV nie mamy, u babci średnio jest nim zainteresowany.