Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na diecie dukana uda mi się schudnąc

Polecane posty

Gość gość

Mam lekką nadwagę i chciałabym schudnąc.. Dziennie jem około 500 kalorii, bo szkoła, nauka i nie mam czasu na jedzenie. Wiem, że to mało, ale nie jestem osłabiona, czuje się dobrze itp, a mimo że tak mało jem to i tak waga stoi w miejscu i jestem otyła. Czy uda mi się schudnąć na dukanie? Nie chciałabym tu komentarzy typu, że jestem nienormalna, bo za mało kalorii jem. Ja o tym wiem więc nie trzeba mi tego pisać

Gość Ewka0099
Ja byłam na tej diecie, ale zrezygnowałam, bo jakoś powoli chudłam. Oczywiście dużooo ćwiczyłam, ale to też nic nie dawało efektów. Wreszcie kupiłam sobie suplement wspomagający odchudzanie, dokładnie ten http://nutrina.pl/30,african-mango.html i teraz waga spada. dopiero nie dużo, bo 6 kilo, ale zawsze jest to coś.

Sorry, ale co z tego, że schudniesz skoro później nie dość, że pojawi się efekt jojo to jeszcze mogą być komplikacje zdrowotne ..

Jak dla mnie to na ZADNEJ diecie nie schudniesz, dopoki nie zaczniesz jesc normalnie i nie poprawisz sobie przemiany materii. Jesli jesz ok 500kcal dzinnie i nie chudniesz to jest ona tragiczna :O .....

Gość nie radze UWAGA nie radze
juz moje 2 kolezanki sie przejechaly na niej, schudly i wygladaly pieknie, ale niestety niedlugo, waga szybko wrocila z nawiazka kiedys do pracy przyszla nie za ladna grubsza dziewczyna, schudla na diecie Dukana tak ze okazalo sie ze jest naprawde piekna, co z tego skoro wrocila do punktu wyjscia i z powrotem nie jest za ladna

Gość gość
Pamiętajmy,że zawsze w parze z dietą musi iść także aktywność fizyczna,bez tego ani rusz. Po przez samo odżywianie niestety nie schudniemy. www.Sklep.WinaImport.pl

Ta dieta owszem odchudza ale nie uczy racjonalnego podejścia do odżywiania, poza tym słyszałam o jej kiepskim wpływie na nerki, włosy i skórę osób, które ją stosowały

Gość gość
Hej, nie zgadzam się z większością przeciwników diety dukana. Sama jestem na niej od początku sierpnia. startowałam z wagi 84 kg przy 165 cm wzrostu dziś waga wskazuje ok. 72 kg. Powiem tak - nie należy tego traktować jak męczarni, rygorycznej diety. Ja np. pozwalam sobie od czasu do czasu na jakieś piwko, pizze i waga wciąż spada - powoli ale jednak\

od sierpnia to nie jest długi okres więc jeszcze ciężko mówić o objawach ubocznych tej diety. Ale jeśli nie stosujesz jej bardzo rygorystycznie to może nie masz zbyt dużo białka w diecie.