Gość gość Napisano Sierpień 14, 2019 Zobacz sobie na kominki-vector.pl/ - mają spore doświadczenie i dużo ciekawych pomysłów więc myślę, żę dla Ciebie też będą mieli jakąś sensowną propozycję i będą w stanie wykonać ładny kominek. Realizują takżę inne instalacje więc możesz sprawdzić co mają i wybrać takie opcje, które będą dla Ciebie najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Sierpień 21, 2019 Must have w przypadku posiadania własnego kominka - stojak do przechowywania i suszenia drewna kominkowego. Duży stojak na drewno kominkowe GRAB-2 o wymiarach 240x123x32 cm, idealny do przechowywania aż 1m3 drewna kominkowego! Znakomicie komponuje się z wystrojem każdego ogrodu lub tarasu, tworząc w nim przyjemny, nowoczesny klimat. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego pokrowca, który ochroni drewno przed wilgocią, deszczem i śniegiem. więcej informacji bezpośrednio u ePraktyk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikksa Napisano Wrzesień 10, 2019 ja mam piękny kominek i czekam na chłodniejsze wieczory żeby go odpalić i relaksowac sie przy tym cieple! pieknie wykonane maja w kratki.com.pl - na prawdę jest to dobre i ładnie wykonane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luizjanka Napisano Grudzień 30, 2019 Sklep ma sporą ofertę wiec nie dziwie się że kominek jest z kratek. Mi sie one bardzo podobaja i szczerze mówiąc bardzo polecam bo to są prawdziwi fachowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alyza987 0 Napisano Marzec 25, 2023 Tylko pamiętajcie, że równie ważne jak wybór samego kominka jest zapewnienie odpowiedniego odprowadzania spalin! Polecam montaż dobrego i szczelnego systemu kominowego, ja mam od firmy henitom.com i służy mi już kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudka 0 Napisano 10 Styczeń Kominek powietrzny izolacyjny to jedno z najpopularniejszych rozwiązań stosowanych w polskich domach. Brak pylenia to jedna z najważniejszych zalet. Jeżeli chcesz dokładnie poznać technologię to zajrzyj na kominkizdunskie.pl/oferta/kominek-powietrzny-izolacyjny/. Poradnik przygotowany przez bezpośredniego wykonawcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach