Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booty

Dlaczego faceci boja sie pieknych kobiet

Polecane posty

Gość gość
jak facet jest mądry to nawet nie zagada do takiej kobiety jak autorka bo bredzi od rzeczy!

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jak bedzie naprawde ladna to zagada

Gość staruch z brodą
Dziewczyna ma sporo racji, dogryzają jej najbardziej kobiety - standard (zazdrość?) Nie ma brzydkich kobiet (czasami tylko.. ;) )większość jest ładna, bardzo dużo jest urodziwych ponad przeciętnie to te które się wyróżniają. Jest jeszcze jedna kategoria, unikat. To te które przechodząc onieśmielają 90% facetów a 100% kobiet płonie żywą nienawiścią... :P Jeśli autorka zalicza się do tego 1 procenta kobiecej populacji to szczerze współczuję. Choć, zawsze pozostaje te 10% facetów (w tym 9% drani :D) 🖐️

Gość gość
Ja mam niestety niską samoocenę no i boję się kobiet. :(

Gość gość
jestem facetem i odpowiem tak. BYalem z modelka ktora byla moim idealrm kobiety, i na inne kobiety nie zwracalem uwagi, moglbyc piekniejsze, ale dla mnie moja byla najpiekneijsza. teraz kiedys sie rozstalismy, mam poprostu wszystkie laski w nosie. Czesto lapiemy sie wzrokiem usmiechamy i tyle. Nie mam ochoty nadskakiwac kolejenej tylko dlateo ze sie usmiechnela. Zgoda sa pikene ale nie zwalaja mnie z nog, a ja takiej szukam. Jak mnie laska zwali z nog swoim wyladem, aura, usmiechem zapachem to ja zdobede, a inczaej pospolitki mam w nosie.. i przypuszczam wlasnie tak ma wiekszosc facetow ktorzy szukja wyjatkowej osoby a nie byla laski dla zabicia nudy. moje zyie jest wystarczajaco ciekawe..:)

Gość gość
Ja mojego sama zagadalam, ale dlatego bo mialam sprawe do niego i rozmowa jakos sama poszla... potem mi mowil ze dlugo sie we mnie podkochiwal ale nie mial odwagi zagadac bo myslal ze go oleje.

Gość gość
im atrakcyjniejsza kobieta tym większe wymagania i byle przystojniak nie ma szans. Trzeba być maksymalnie w każdym calu najlepszym bez wad.

Gość gość
prawdziwy mezczyzna nie boi sie pieknych kobiet,jak ma taka to jeszcze ja wspiera a takim m,ezczyzna jest tylko zodiakalny byk inni to frajerstwo

Gość gość
Ja sie nie boje pieknych kobiet tylko gdzie one sa

Gość gość
gość prawdziwy mezczyzna nie boi sie pieknych kobiet,jak ma taka to jeszcze ja wspiera a takim m,ezczyzna jest tylko zodiakalny byk inni to frajerstwo xxxx Jak zwykle nieudacznica wjeżdża na męskie ego i to jeszcze nieudolnie :P