Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółta klementynka

Praca i komputer Mam tego doć

Polecane posty

Gość żółta klementynka

Ja - całe dnie jestem w domu, mam swoją firmę, która średnio prosperuje On - całe dnie w pracy Widzimy się dopiero po godzinie 21.00 i tak dzień w dzień. On przychodzi do domu i ma mnie gdzieś... włącza kompa i siedzi przy nim do północy. W ogóle o mnie nie dba, nie interesuje się, w ciągu dnia nie zadzwoni. Ostatnio jak go o coś poprosiłam to owszem pomógł ale później stwierdził, że takie rzeczy tylko marnują jego wolny czas. Ciągle pyta jak moja firma, dzień w dzień zadaje pytanie, czy jest nowy klient, czy ktoś zapłacił.... doskonale wie, ze teraz super nie jest (ale bywało), mam mały kryzys (ale nie dokładamy) a on w kółko o to pyta i mnie drażni. Mało tego mówi, że przynosze mniej kasy niż mówię (co nie jest prawdą), że mu się wyliczenia nie zgadzają:/ Ostatnio wiele przeszłam, staramy się o dziecko i niestety poroniłam. A że był to dopiero początek ciąży to mój mąż nic sobie z tego nie zrobił, powiedział dwa zdania na pocieszenie i tyle. Generalnie zawsze byliśmy zgraną parą, razem 10 lat, 3 lata po ślubie. Ale od jakiegoś czasu coś się dzieje źle... I teraz zastanawiam się co zrobić... Mam ochotę gdzieś wyjśc do ludzi bo nie wytrzymam tak dłużej. Mam wrażenie, że mieszkam sama, że ktoś przychodzi mi tylko robić bałagan:( Podobno jestem atrakcyjna... on w ogóle nie jest o mnie zazdrosny, co prawda nie dawałam mu nigdy powodu, więc może powinnam? Czasami inni się o mnie bardziej troszczą niż on. Niestety znam pary gdzie takie rzeczy się źle kończyły. Co robicie gdy czujecie się niekochane, niechciane i zapomniane przez swoich mężczyzn? Chciałabym aby się obudził, otrząsnął trochę, zwrócił uwagę, że JA JESTEM.

Gość ewangelia Judasza
idziemy sie powiesic :classic_cool: ;)

Gość gość
a rozmawiałaś z nim o tym wszystkim co tu napisałaś? Dlaczego godzisz się na to, że cały wieczór spędza przy kompie a nie z tobą? Nie wychodzicie nigdzie, nie spotykacie ze znajomymi? Dwoje obcych ludzi w jednym domu?

Gość gość
Powiedz: :kocham Cie, kocham Cie calym sercem, tesknie za Toba, kochajmy sie. I zacznij namietny seks:) powinno pomoc:)

Gość gość
Po co ty sobie chcesz z takim facetem robić dziecko? Pogieło Cie? Widać, że nie jest między wami dobrze. I albo zaczniecie ze sobą rozmawiac i wyjaśniać pewne sprawy ( nawet polecałabym terapie), albo ariwederczi żegnaj. Wiem, że cięzko kogoś zostawić po tylu latach, ale nie ma sensu się zyłować jesli druga osoba sie nie stara i nie chce niczego naprawiać. A szczeslliwa w tym zwiazku nie jestes. No chyba, ze chcesz sie oklamywac.

Gość gość
faceci sie lubia tak wkrecac w prace, robienie kasy... a czy zanim tak sie zaczeoo dziac to on miał jakies hobby? I czy nadal je uprawia? Facet bez pasji sie gubi, wkreca w nie to co powinien a jak sie wyszaleje to zaraz widzi ze jest jeszcze w zyciu cos poza ciułaniem grosików.