Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluz

sluz i okres

Polecane posty

Gość sluz

10 dni temu uprawialam seks .jutro czyli 25 powinam dostac miesiaczke . Od tygodnia boli mnie podbrzusze i widziela mi sie wodnisty sluz robilam dzis test wyszedl negatywnie . Seks byl uprawiany z prezerwatywa i sposcil sie poza mna w dodatku jestem troche przeziebiona mam nudnosci czasami od trzech dni . Czy jest mozliwosc ciazy ??? Prosze od odpowiedzi

Gość gość
A Ty wiatropylna jesteś czy jak?

Gość gość
Jeśli miałabyś zajść w ciążę podczas stosunku, który odbył się 10 dni temu to za wcześnie, żeby test tę ciążę wykazał.

Gość sluz
Ale czy jest mozliwosc ze jestem.w ciazy dzis powinam dostac a nie dostalam boje sie . Prosze o odpowiedzi ale rozsadne wiem co myslicie o takich postach ale naprawde wole sie was zapytac

Gość gość
Plemniki nie przegryzają prezerwatywy.

Gość gość
Stosunek zawsze wiąże się z ryzykiem ciąży jednak w Twoim przypadku na moje oko jest nikłe prawdopodobieństwo, że w niej jesteś. Od trzech dni robi Ci się nie dobrze? Ludzie, co drugi post wiąże się z urojonymi objawami ciąży, które występują u kobiety od ok 6 tygodnia ! 6 TYGODNIA, a nie trzeciego, piątego czy dziesiątego dnia po stosunku !!!