Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz nie chce wspolzyc

Polecane posty

Gość gość

Mamy krotki staz zwiazku i prawie od poczatkutak bylo. Zniecheca mnie takie podejscie. Uwazam ze mnie w jakis sposob oszukal. Zgrywal sie na ogiera a tuz po slubie prawie od poczatku mnie odtracil pod tym wzgledem. Powiedzialam mu ze moze rozwod w takim razie skoro juz mu nie pasuje, ale on na rozne sposoby okazuje ze chce ze mna byc, stara sie bardzo, tylko tematu lozka nie ma. Dziecko w drodze.. Smutno mi ze moj maz to przyjaciel i tylko przyjaciel, jest to przykre dla mnie, czuje ze nie tak powinno byc. Po ilus latach malzenstwawiadomo przychodzi rutyna przyzwyzajenie ale zeby tak od razu czuc sie jak na emeryturze to przykre..

Gość lkjhgfdsaqwertyuiopojhvcxzsdfg
bikoz gej

kryptogej ofkoz

Gość gość
Nawet mu to powiedzialam. Ze zachowuje sie jak gej. Jesli jest to nawet sam przed soba sie nie przyzna. Wiem ze mialkobiety wczesniej.o zadnych facwtach nie slyszalam a takie plotki w koncu by dotarlyy. Mialam kiedys z innym facetem taka sytuacje. Byl bi. Ale wszyscy o tym wiedzieli. Tego sie nie ukryje. Wyglada na to ze po prostu szybko sie mna znudzil. Bo co innego?

Gość gość
zapytaj męża a nie nas...

niech zbada hormony meskie moze ma taki poziom ze miesiaczki predzej dostanie nic erkcji

Gość fyuhghjmkl
to niedobrze :O walizki za drzwi

Gość gość2
skoro twierdzisz ze od poczatku tak bylo to w jaki sposob cie oszukal? moze ma skrajnie niskie libido, moze skrycie marzy o innej, a moze rzeczywiscie wolalby z facetem:o

Gość erykaopopop
co ja bym dała, żeby mieć takiego faceta jak ty dla którego seks nie jest najważniejszy...zazdroszczę ci

Gość gość
Erykaopopop. Rozwin swoja mysl. Moze potrzebuje takiego spojrzenia. Bonwszedzie naokolo slyszy sie ze seks to barometr uczuc itp. I sie doluje ze jest jak jest. To prawda. Ma niski poziom testosteronu, ale to faktycznie od tego?

Gość gość
Mam niby meza zapytac. Juz ja widze szczerosc wypowiedzi. Faceci unikaja takiego tematu jesli kobieta nie jest zadowolona.

Gość gosciówkaa
to jasne że od niego nie dostaniesz szczerej odpowiedzi:o raczej żaden facet sie nie przyzna że np pociagaja go inne kobiety już nawet nie mówiąc o skłonnościach gejowskich:P tak samo raczej nie zmienisz tej sytuacji, zmienić to można wtedy jesli on sam chciałby uprawiać seks a z jakiegoś powodu by nie mógł ale rzecz w tym że on chyba nie chce.. poza tym zgadzam sie z tym powyżej że nie bardzo masz powody czuć sie oszukana skoro tak było od poczatku znajomosci:o

Gość erykaopopop
wszystko zależy od tego jaki ktoś ma temperament jeśli chodzi o seks, ja jeszcze mam ten pierwszy raz przed sobą może dlatego szukam faceta który pod tym względem nie będzie wymagający, chciałabym związek, ale z partnerem który będzie taki jak ten twój:), dla ciebie jednak postawa twojego partnera jest krzywdząca bo ty akurat potrzebujesz seksu więc twoje zdanie jest jak najbardziej uzasadnione, natomiast dla kogoś takiego jak ja czyli osoby która ma niemal zerowe libidotaka postawa jest w pełni ok...

Gość tolidoli
Może ma jakąś na boku? Jak się napracuje gdzie indziej to w domu już siły nie ma. A może ma problemy z erekcją? Może jest przemęczony i zestresowany, a Ty swoim narzekaniem mu nie pomagasz? Są w aptekach suplementy diety na libido (Permen mocno polecany), może rzuć mu taki pomysł, by zaczął brać takie tabletki, zobaczysz co odpowie. Jak Cię kocha i chce dla Ciebie jak najlepiej (i dla siebie zresztą też) to nie powinien protestować.

Gość gość
taaaa jasne plotki o tym, ze LUBI CHLOPAKOW BY DOTARLY. jestem zarejestrowany dla portalu dla gejow. nawet nie wiecie ile jest tam kryptogejow, ktorzy wiaza sie z kobietami, a r***aja z facetami od wieluuuuu lat i nikt o niczym nie wie.

Gość Sara236
A może po prostu ma problemy z erekcją ? Najlepiej porozmawiaj z nim szczerze a jeśli okaże się ze to faktycznie problemy to idźcie do lekarza. Możecie jeszcze zastosować suplementy diety żeby rozwiązać problemy. Od siebie mogę polecić Erekton, mąż brał bo mieliśmy identyczny problem.

nie wierze, ze mu sie znudzilas. ewidentnie nie dobraliscie sie pod wzgledem temperamentow. piszesz, ze bylo tak od poczatku, tyle, ze przed slubem sie staral a teraz juz jest pewny ciebie wiec niczego nie musi. powiem ci, ze zrobi sie z tego z czasem mega problem. nie wiem czy wasz zwiazek to wytrzyma jesli juz masz z tym problem.

Gość gość
...róchać cie moge nawet w kako...ale współżyć nigdy...krowo

Gość gość
A może ma jakiś problem. Musicie porozmawiać, ale tak bez wyrzutów i pretensji. A może boi się teraz współżyć, skoro jesteś w ciąży, żeby nie zagrozić dziecku. A może powinien spróbował jakiś suplement na potencje, bo może jego organizm czegoś nie wytwarza? Niech spróbuje brać Ereketon - jest na naturalnych składnikach, więc nie zaszkodzi, a może pomóc.