Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co do podudzia z kurczaka

Polecane posty

Gość gość

Szykuję małe przyjęcie na 5 osób, pasowałoby postawić jakiś ciepły posiłek na stół. Pomyślałam o podudziach z kurczaka pieczonych w worku z przyprawami. Ale zastanawiam się, co do tego dodać? Ziemniaki? Ryż? Czy może chlebek wystarczy (osobiście lubie z chlebkiem) Poradźcie coś :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
o tej porze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
przyjęcie jest w sobotę, spisuję teraz listę zakupów, ponieważ jutro muszę je zrobić. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no ale chyba jutro nie bedziesz kupowac chleba na sobote?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moze chce podac ze splesnialym...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
oczywiście, że nie :) Pytam, co dodać do mięska, bo jeżeli lepiej ziemniaki lub ryż, to muszę kupić...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja bym zrobiła w jakiś ciekawszy sposób niż w worku, np. tak: www.fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,71778779,71778779.html i podała z ryżem właśnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
O, taki też jest pyszny, inny a prosty (robiłam z podudziami i było ok): www.sfinjak.wroclaw.pl/eggblog/news.php?id=232

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×