Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zna jakiś luksusowy domek do wynajęcia

Polecane posty

Gość gość

pytanie j.w. może ktoś kiedyś był w jakimś ciekawym domku szukam czegoś aby urządzić wieczór kawalerski dla większej ilości osób. domek musi być do wynajęcia na wyłączności i nie może tam mieszkać właściciel :D polska południowa aczkolwiek jak będzie coś w środkowej a dosyć ciekawe to czemu nie.

Piekny dom w linku i tani.Az takiego nie mam.Mam "drewniaka" w gorach dla strach sie bac wynajac na kawalerke.To nie jest domek komercyjny a raczej rekraacyjny.Nie w nim solarium :)

w jakim okresie potrzebujesz domek? Ile osob? bo kuzwa nie wierze ze nie ma nic po sezonie.Wal w Pieniny do Sromowcow Niznych.Pieknie,w gory blizutko,pieski nakarmisz w moim imieniu w bacowce przy schronisku.Cisza spokoj i pole do popisu na kawalerski :D

Gość gość
co masz ? podaj jakiś adres mailowy, potrzebne na juz czyli od piatku lub soboty, do niedzieli lub poniedziałku. domek musi byc na wyłączność. za szkody odpowiada kaucja nie mamy problemu z jej wniesieniem bo wiemy że za wyjątkiem talerza czy szklanki nic się nie stanie.co najwyżej ktoś moze być zdegustowany widokiem imprezowiczów np. jeden lubi po pijaku biegać nago :D wiec musi być bez właściciela i innych gości. osób nie wiem ile od 12 do 16(nie ma kosztorysu więc nie wiadomo komu odpowiada a komu nie) w jeden dzień ilośc inna niż w drugi więc interesuje mnie cena za domek nie za osobę bo nikt nie będzie siedział i notował kto kiedy przyjechał i kiedy pojechał. wiekszosc musi miec swoje łóżko bo w jeden dzien beda sami faceci.

Gość gość
ich raczej wycieczki w góry nie interesują przyjadą otworzą wódkę i tak się zmęczą że poza domek 90% nie wyjdzie wcale. solarium jest zbędne ale basen mile widziany można się obejśc bez, ważne aby było duże pomieszczenie na imprezę i brak innych gości w bliskim sąsiedztwie bo ktoś przyjdzie i powie coś o ciszy nocnej to się zaczną głupie teksty.

U Sebka Sromowce. Ale o mnie nie slyszales ;) Poza tym znajdziesz w Sromowcach rowniez inne miejsca. Szukajcie a znajdziecie.Bierzcie a bedzie wam dane :)

Gość gość
a na drugi dzien zamawiacie k***y dla pana mlodego? :o

Gość gość
ale to są pokoje nie caly domek w hotelu tez nie mozemy byc bo tam sa inni goscie :D szczawnica poza tym odpada tam nas znaja :D moi znajomi byli tam kilka razy na sylwestra w jakiejs goprowce i nie tylko. tam obok jest dyskoteka zawsze ktos pojdzie i robi sie nieprzyjemnie, miejscowi jak nas zobacza to moze tym razem uda im sie zebrac wieksze sily, a my za tydzien idziemy na wesele wiec trzeba jakos wygladac. poza tym tam jest noca cisza jak makiem zasial powiesz cos glosniej i budzisz innych, jeden z nas jest wspolwlascicielem pensjonatu w szczawnicy wiec tam mamy gdzie spac ale problemem sa te babcie ktorych tam pelno po ostatniej wizycie stracil kilka babć ktore stale tam przyjeżdzały wlaśnie przez nas :D szukam czegos na odludziu doradz coś.

Gość gość
nie w drugi dzień ktoś ma urodziny i zaprasza osoby róznej płci.

Gość gość
dziękuję gościu właśnie o coś takiego chodziło, szkoda jednak ze to mazowieckie.

Gość gość
moze sam daj ogloszenie, ze szukasz?

Gość gość
napisałem do tego sebka czy wynajmuje całość. dzięki za pomoc w nagrodę możesz wpaśc na imprezę o ile ten sebek wypali :D ogłoszenie gdzie ? na gumtree ? nie sądzę aby ktoś kto wynajmuje wchodził tam i czytał, już raczej na forum wejdzie poczytać głupoty.