Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska gościówa

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość pytalska gościówa

Czy lubicie lizać cipki? Pytanie brzmi głupio ale jest dla mnie ważne!

Gość prawictwo pospolite125
skąd mam to wiedzieć czy lubie ? Nikt mi nie dał do polizania ...jeszcze

Gość pytalska gościówa
A sam nie chciałeś lizać? Nie miałeś takiej potrzeby?

równie dobrze można zadać pytanie czy lubisz trufle .. Ale co jesli nigdy ich nie spożywałeś ? Nie da sie odpowiedzieć

A sam nie chciałeś lizać? Nie miałeś takiej potrzeby? raczej nie miałem potrzeby dostać z liścia .. Kobiecie nie zadaje sie pytania-czy mogę ci polizać- , bo można za to oberwać

Gość gość
jak czysta, zadbana to do gołej kości można wylizać :D

Gość pytalska gościówa
Tak racja! Tylko cipka to nie trufla i na odwrót! Albo jara kreci i podnieca albo nie, albo posuwamy sie do piszczenia jej albo pozostajemy tylko przy seksie. to troche róznica bo trufli nie wydymasz jesli jej nie zjesz;/

Gość pytalska gościówa
wiec narazie mam jednego za i jednego ktory nie jadl trufli:) ciekawa jestem opini szerszej rzeszy meżczyzn a potem powiem o co mi chodzi i mam nadzieje ze ktos mi podpowie jaka jest prawda.

Gość pytalska gościówa
Albo nie trafiłam na odpowiednia pore albo mało facetów dzis na kafe! Ale bede wytrwala wiec podnosze:)

to chyba zalezy od kobiety ? Takie grycanki , to nie chciałbym widzieć nago LOL

Gość pytalska gościówa
No tak ale jesli jest to kobieta z ktora dochodzi do zblizenia/kontaktu intymnego to chyba musi sie chociaz w miare podobac wiec o taka kolej rzeczy pytam.

Gość Guciuś
Hej:) Ja lubię polizać.:) Oczywiście nie każdą spotkaną na ulicy! Ten,dość subtelny rodzaj "sexu", moge praktykować z dobrze mi znana partnerką.

Gość pytalska gościówa
Czyli takim w sam raz na jeden raz nie lize sie cipek? Czy to sie zdarza?

Gość Sura 35
Ja lize kazdej z ktora sypiam uwielbiam to ten zapach smak

Gość Guciuś
Wiesz,może się i tak zdarzyć.:)))))))) Tak twierdzę, bo mi sie zdarzyło. Jak babeczka jest czyściutka, milutka, a facet napalony, to może sie tak dziać...

Gość Guciuś
No właśnie, są amatorzy tego "smaku i zapachu" ( jak pisze Sura), i tych należy wyodrębnić do rozważań, jak osobna grupę. Oczywiście nie mozna ich traktować jako gorszych lub lepszych - tacy sa i kropka.:)

Gość pytalska gościówa
No i wlasnie! Moj facet twierdzi ze przede mna nie lubil lizac cipek, ze jak juz musial to lizal tak zeby partnerki same rezygnowaly z tego widzac jaki jest w tym beznadziejny. Jakos nie chce mi sie w to wierzyc widzac jak moja cipke traktuje i z jak wielka checia to robi:O

Gość Sura 35
Nawet mi nie mow bo mi slinka cieknie na sama mysl

Gość Guciuś
:)))) PYTALSKA..., no i właściwie masz odpowiedź na wszystko! Facet jest chętny, prawie zawsze! Czy dojdzie do tego, zalezy od partnerki, i to z paru powodów. Pisałem już, że musi być pachnąca, cała. Musi być miła, i powinna raczej osmielić faceta, a właściwie dać mu do zrozumienia, że nie ma nic przeciwko, a jeszcze lepiej, kiedy da do zrozumienia, że chce tego.;)

Gość pytalska gościówa
No i wydaje mi sie ze mu tez i to nie tylko na widok mojej cipki ale i kazdej! Pewnie mi mowi tak bym lepiej sie czula heh a to chyba w odwrotna strone idzie bo ciagle odkrywam, ze on mnie oklamuje zamiast mowic szczerze:O a to mnie wkurza bo ja jestem szczera!

Gość papamobil27
No i wkopaliśmy chłopa :O Podstępna kobieta!

Gość pytalska gościówa
kurcze zaczynam pisac jak jakas nastolatka:O jakos dziwnie brzmią moje wypowiedzi:O albo mi sie tylko tak wydaje:)

Gość Guciuś
PYTALSKA..........., raczej powinnaś mu wierzyć, bo TYLKO na zaufaniu mozna zbudować w miare trwały związek!:) Ale coś czuję, że raczej robisz podpuche tutaj, i kto wie czy nie jestes facetem!? Ciao ciao bambino!:P

Gość pytalska gościówa
nie jestem podstepna:P ja sie tylko chce prawdy dowiedziec jak to z wami jest? czy to lubicie czy nie bardzo i widze ze w 90 procentach lubicie pomijam juz kafe ale czytalam na innych forach i kazdy pisal ze lubi nie bylo faceta ktory by napisal ze nie lubi tego a inni pisali ze jak chlop tego nie lubi to cos jest z nim nie tak:O

Gość pytalska gościówa
jestem kobieta! nie robie podpuchy! nie wiem czy mu ufam tak do samego konca bo juz za duzo razy przylapalam go na klamstwie i nie potrafie zrozumiec dlaczego on to ciagle robi? ciagle klamie:O wie ze bardzo go kocham ze mozna ze mna na najrozniejsze tematy gadac ze nie wsciekam sie ze lubie gadac. Przeciez jesli nie chcialby powiedziec prawdy moglby powiedziec ze to co bylo to jego sprawa i nie ma zamiaru sie zwierzac a on mowi ale klamie:O nie rozumie tego:O