Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola1981Pola

Proszę pomóżcie wybrać mi sukienkę do ślubu

Polecane posty

Gość Pola1981Pola

Cześć dziewczyny! Mam niemały problem... W grudniu wychodzę za mąż, wszyscy bardzo wtrącają się w organizację ślubu, najbardziej przyszła teściowa.... Znalazła mi nawet Salon we Wrocławiu gdzie ceny są kosmiczne i nawet WYBRAŁA mi suknię którą mam kupić (nawet ona zapłaci) !!! Ale suknia, którą chce mi "narzucić" kompletnie mi się nie podoba.... Biała suknia z bordowymi różami na spódnicy, a chciałaby żeby Pan Młody szedł w bordowej koszuli :/ Ja chyba jednak znalazłam sukienki które mi się podobają i na sobotę jestem umówiona na mierzenie :) (ona nic o tym nie wie) najbardziej wpadły mi w oko dwa fasony, które są w moim guście, napiszcie która sukienka jest ładniejsza! :) Może opiszę jak wyglądam: - 175cm wzrostu, - rozmiar 38 - brązowe włosy - dość śniada karnacja - całkiem spore biodra :( Napiszcie, czy bardziej podoba Wam się fason DEMI czy RAFAEL (to moje typy które chcę mierzyć :) ) https://www.facebook.com/pages/Salon-Brilliant/663126137039829

Gość praktyczna pani domu
-Zwierzaki odbywają mecz piłki noznej gdzie grają robaki i ptaki. -Po trzydziestu minutach u robakow brakuje jednego gracza!? -Czekają mija 10 minut mija 30 -Nagle wchodz stonoga wszyscy sie pytają:GDZIE BYŁAŚ -Stonoga odpowiada:WIĄZAŁAM BUTY!!!!

Gość nieziemskoCierpliwa
Ja stawiam na DEMI - bardzo mi się spodobały te perełki. Nie wiem czy w grudniu nie widziałam tej sukienki na targach w Zgorzelcu, to możliwe? Skąd firma?

Gość gość
Rafael- rzepiękna góra, taka kobieco- romantyczna. Zdecydowanie Rafael z tych dwóch.

Gość Pola1981Pola
No to mamy remis :) i dalej nie wiem co robić :P Ja jadę dopiero w sobotę oglądać sukienki, ale koleżanka była i mówiła, że na żywo Demi powala na kolana.... ehh..... chciałabym już styczeń :P co do targów, to nie wiem czy byli, ale jest to bardzo możliwe, bo te suknie są z 50km od Zgorzelca, Lwówek

Gość gość
demi A swoja droga radzisz sie obcych ludzi a nie tesciowej, ktora cie widziala na zywo i moze wie, w czym ci lepiej?

Gość gość
rafael ale i tak zobacz, w której lepiej będziesz się czuć. Dla mnie obie zbyt strojne ;)

Gość gość
jaka chamska reklama sklepu :-P

Gość a babcia bedzie
rafael

Gość Pola1981Pola
Jeszcze nie mam za co reklamować sklep, bo dopiero jadę mierzyć, także nawet nie wiem czy w ogóle tam kupię.... :) czy w ogóle fason takiej księżniczki jest ok do dużych bioder? trochę się boję bo w biodrach mam 96cm :( dziękuję za podpowiedzi wszystkim, którzy poważnie podeszli do mojej prośby o pomoc :*

Gość gość
Bardziej Demi, ale z tych pierwszych to najładniejsza jest Holly.

Gość gość
obie brzydkie :O