Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JOLA04

PANOWIE CZY WOLICIE U KOBIETY WIECEJ CIAŁKA I DUŻY BIUST CZY CHUDE KOBIETY

Polecane posty

zawsze sie zastanawiam czy mężczyzni wolą grubsze czy chudsze,jaka jest wiekszosc za danym typem?

Gość gość
Ja wolę grubsze, takie z tyłkiem i cycami, ale nie otyłe Przesada w którąkolwiek stronę mnie obrzydza, przy czym nadmierna chudość bardziej Takie laski w sam raz, ok 65 kg

już było mnóstwo takich tematów - są tacy, którzy lubią tłuściutkie ;) ale większość lubi kobiety ładne, atrakcyjne i zgrabne i tutaj jest problem bo każdy ma swoje granice tolerancji ;) jak dla mnie np. kobieta przy wzroście np. 160cm nie powinna ważyć mniej niż 50 kg i nie więcej niż 70kg

Gość do gość
gość Ja wolę grubsze, takie z tyłkiem i cycami, ale nie otyłe Przesada w którąkolwiek stronę mnie obrzydza, przy czym nadmierna chudość bardziej Takie laski w sam raz, ok 65 kg debil!!!!!!! 65 kg i wiecej ciałka?? to szczupłe wiecej ciałka to 80kg

Gość gość
Taka żeby przy wsadzaniu nie było ryzyka rozerwania czegokolwiek, ale i taka aby można było odróżnić gdzie ma głowę a gdzie tyłek. Gdzieś pośrodku.

Gość gość
większość woli szczupłe. moja poprzednia dziewczyna była super szczupłą laską, obecna jest tłustawa- nie jest gruba, po prostu ma trochę zbędnego sadła i po jednym roochanku mam dosyć, nie stanie mi i już, a tamtą mogłem 5 razy. mam jednego kumpla, który lubi grube, ale też nietakie bezkształtne z oponą w pasie tylko cycate i d*piate.

ja mam 165wzr.69 wagi duuuży biust dłuie blond wlosy 41 lat,ale mam kompleksy bo mam trochę brzuszka jakoś wy faceci inaczej to widzicie

Gość asdfcfd
Jakbym miał wybierać między chudą a taką co w internetach wszyscy nazywają "prawdziwą kobietą z krągłościami" to oczywiście wybrałbym tą chudszą. Nie wiem co za moda, by promować tłuszcz.

165/69kg jest zupełnie akceptowalne :) tym bardziej, że jeśli masz duży biust to znaczy, że ta waga trochę tam wchodzi ;)

a ja słyszałam że jesli facetom podoba sie typ urody chudej to mają skłonnosci homo........,prawda to?

Gość gość
JOLA04 facet nie zwraca uwagi na to czy masz oponke czy nie jesli kocha. Jesli kocha uwaza tak czy siak że jesteś piekna. Ja sama mam 174 cm wzrostu i waże 73 kg do tego mam bliznę wielką po operacjach. Nie wygladam jak normalna dziewucha ale przy swoim facecie czuje sie jak ksiezniczka. A jemu niczego nie brakuje jest naprawde atrakcyjny bardzo i dba o siebie (az sie dziwie ze sobie mnie wzial haha). A do do likosów dodatkowych to on lubi jak sie jest przy kosci haha :D

Gość gość
Nie lubię akurat dużych tyłków, ani dużych piersi, ale lubię kiedy dziewczyna ma trochę ciałka do przytulania ;)

Gość gość
JOLA, sklonnosci homo to maja raczej ci co wolą baby tegie jak chłop:o

Gość gość
faceci lubią chude najlepiej z dużym biustem, nie lubią sadła.

Gość gość
nie to nie prawda. tak się pocieszają spasione lochy, że prawdziwi mężczyźni lubią "kobiece kształty"[w tłumaczeniu sadło, a nie zadne kobiece kształty"], a normalne szczupłe zgrabne zadbane laski wolą kryptogeje. jakbym wolał facetów, to bym roochał facetów i tyle, więc się głupio nie pocieszajcie

Gość gość
a ja mam 160 cm, 52 kg, jestem szczupla, biust maly ale tylek odstajacy;0 facetom sie podoba

Gość hejka3333333
Nie wiem co lubią wszyscy faceci, niemniej ja jestem bardzo szczupła, ale kur.ka biust mam i tyłek mam, do tego strasznie duże wcięcie w talii...I powiem wam, że nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby się za mną żaden facet nie obejrzał. nie spojrzał, nie zmierzył... itp. Nie zwracam na to uwagi, bo się przyzwyczaiłam. Myślę, ze na pewno proporcje i właśnie figura klepsydry jest atrakcyjna dla facetów. Tak mi się wydaje... A nie dokładne kilogramy...

Gość gość
...swoje lata mam i swoje przeżyłem doswiadczyłem.. tylko Panie o Rubensowskich kształtach i walorach żadne inne!!! musi byc Piers-biust ..musi byc PUUUPA(biodra!) .. to jest to !!!co MISIE lubią.. mówio o tym z perspektywy lat i doświadczeń na TYM!!! polu-płaszczyznie

Gość gość
Jestem i zawsze byłam szczupła i zasadniczo mam gdzieś jakie kobiety się podobają facetom, jestem jaka jestem i nie mam zamiaru się zmieniać, czuję się dobrze we własnym ciele i to jest najważniejsze

Gość gość
z wiekiem metabolizm spowalnia więc jak laska jest młoda i ma nadwagę to później będzie tylko gorzej, zresztą zależy jak rozumieć słowo "więcej ciałka" niektóre mają taką budowę ciała i to jest ok ale jak ktoś się upasie i "więcej ciałka" to sam tłuszcz to nie jest to ani ładne z wyglądu ani miłe w dotyku

wszystko zależy od proporcji ciała bo u niektórych lepsza górna granica normalne wagi niż dolna i na odwrót

Gość gość
Ciebie wolą hihi żart

Gość gość
Zdecydowanie szczupłe z mniejszym biustem

Jak intelektem przewyższa kurpulentność swoja nie ma sprawy.Jest seksik:P:D

Gość gość
Lubie kobiety szczuple ale z porzadnym tyleckiem duzymi cyckami i waska talia.