Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robertaaa999

gdzie wymieniacie walute

Polecane posty

Gość robertaaa999

pracuje we francji i czesto gdy wysylam pieniadze rodzinie ponosze duze koszty transkacji czy zdaza wam sie wymieniac w kantorach internetowych? jakich?

Gość jestem__z miasta
Siedzi pod kościołem żebrak. Nagle obok kościoła gwałtownie hamuje nowiuteńki Mercedes. Z Mercedesa wysiada biznesmen i podchodzi do żebraka i mówi: -Zenek? -A cześć Roman. Co u Ciebie słychać? -E tam córka się nie uczy żona mnie zdradza po staremu dobra dobra a co u Ciebie? -Eee od paru dni nie jadłem. Na to biznesmen: -Ej no Zenek tak nie wolno zmuś się zmuś

Gość Alishyaaa_83333
ja mam konto w polskim banku i wymieniam w takich serwisach jak walutomat czy kantormania ze zwykłych kantorów nie korzystam już w ogóle, bo zauważyłam, że bardzo jest to dla mnie nieopłacalne

Gość gośćuuuuuuuuu
też wymieniam w internetowych kantorach dużo bezpieczniejsze i tańsze rozwiązanie

Gość różas
Ja kasę do Polski zawsze przelewam za pośrednictwem kantorów internetowych. W porównywarce kantorów online strefawalut.pl można łatwo zobaczyć, że ten sposób jest dużo bardziej opłacalny niż przelewy zagraniczne czy przekazy

Gość gość
mam konto w irlandii przelewam na polskie konto euro przelew zadarmo, potem wyplacam euro w pl i zamieniam w kantorze

Gość rossie88
A co sądzicie o wymianie w online kantorach? Długo trwa taka transakcja? Ktoś korzystał? Polecacie jakiś z nich?